У Apple AirPods Max з'являється вода. Що відбувається?

30.12.2020 3096 1

Навушники Apple AirPods Max змушують своїх власників рясно пітніти

Без будь-яких прелюдій та численних чуток, Apple представила на початку грудня свої перші повнорозмірні навушники AirPods Max, які мали переможно поглядати зверху на конкурентів зі свого Олімпу. Вони вважаються еталонними та мірилом спроможності, адже далеко не всі можуть собі дозволити покупку «вух» за $500.

Читати також: Пориньте в 2007: один із працівників Apple виклав фотографії складання першого iPhone

За таку ціну в навушниках все має бути чудово: від найдрібнішого гвинтика до якості звуку. Але, на жаль, інженери Apple прорахувалися і не врахували жодної деталі. Не рідко всередині накладних навушників утворюється конденсат і про це забули творці AirPods Max, запропонувавши щільну посадку та металеві амбушюри. Все це призвело до того, що всередині гарнітури після тривалої експлуатації з'являються краплі води. Скаржитися на появу вологи стали власники AirPods Max на різних форумах.

Схоже, що хлопці з Купертіно під час створення конструкції накладних навушників перестаралися з ущільненням та герметичністю. У результаті навушники не тільки щільно прилягають і не пропускають зовнішні шуми, але ще й призводять до більшої появи вологи всередині, адже вона не може ефективно випаруватися через щільну посадку та матеріал амбушюр.

Читати також: Чому Apple приховує ємність акумуляторів, обсяг оперативної пам'яті та тактову частоту процесорів?

Що-небудь змінити з конструкцією AirPods Max компанія вже не може, як і нічого не зробить вона з тим, що вуха пітніють під час тривалого носіння навушників і призводять до утворення вологи. Apple залишилося лише рекомендувати власникам дорогих навушників протирати їх зсередини від вологи під час тривалих тренувань чи тривалого прослуховування музики.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: cultofmac , reddit

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 30.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
nuraddin rozmetov
0
а в холода и снежок наверное появится
30.12.2020 23:36
Відповісти

Останні ролики на YouTube