У Мережі з'явилися нові фотографії прототипів iPhone 12

18.08.2020 2123 1

Судячи з нових фотографій, молодша версія iPhone 12 справді буде схожа на iPhone 4.


 

З кожним днем осінь стає дедалі ближче. Це, звичайно, сумно, але техно-індустрія готує нам кілька подій, які мають прикрасити прощання з літом. Однією з таких подій стане презентація нової техніки Apple. На цей раз американська компанія готує грандіозний показ своєї нової продукції. Цвяхом програми, як і завжди, повинні стати нове покоління iPhone, про які ми знаємо якщо не всі, то багато що.


 

І на додаток до наявної інформації, сьогодні ми отримали ще й нові зображення манекенів корпусу iPhone 12. Прототипи підтверджують – дизайн молодших моделей нагадуватиме 4 покоління смартфонів від Яблучної компанії.

Читати також: У Apple проблеми з виробництвом iPhone 12

 

Дизайн iPhone особливо не змінювався з шостою порядковою моделлю. З появою «шістки» Apple перейшла використання вигнутих країв. Такі закруглені краї рекламувалися як найергономічніший дизайн. Саме тому цікаво, що Apple вирішила повернути час.


 

Як зазначає видання 9to5Mac, ці манекени не розкривають повного дизайну пристроїв – вони призначені для виробників чохлів. Зате вони вкотре підтверджують витоку.

Читати також: iPhone можуть почати виробляти у В'єтнамі, а смартфони Samsung - в Індії

 

Нагадаємо, що iPhone 12 буде випускатися в чотирьох моделях: два стандартні iPhone 12 і два Pro-варіанти. У першій групі будуть встановлені дві камери, в той час як в обох iPhone 12 Pro і Pro Max буде три. Через пандемію коронавірусу презентація нових iPhone відбудеться лише у жовтні, а очікування старту продажів може тривати до листопада або навіть довше.

Джерело: 9to5Mac

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 18.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Богдан
3
Действительно, iPhone 12 прям брат близнец iPhone 4....А интересно в чем сходство то, тема не раскрыта. Так пизданули глупость
18.08.2020 11:08
Відповісти

Останні ролики на YouTube