Відео: головний герой - автомобіль від Xiaomi

11.07.2021 2804 2

Глава компанії показав будинок на колесах, напханий технікою Xiaomi

Під час весняної презентації, присвяченої новинкам Xiaomi, глава компанії Лей Цзюнь заявив, що техногігант на порозі значних змін. Він відчуває в собі сили і запал створити власний електромобіль. Потім на слайдах презентації з'явився будинок на колесах, який був напханий технікою Xiaomi.

Можна було подумати, що такий автомобіль існує лише в уяві компанії та на гарних слайдах. Але ні, прототип такого авто дійсно створено і днями глава компанії на своїй сторінці в мережі Weibo виклав ролик, який демонструє внутрішнє оздоблення.

Читати також: Що робити, якщо погано працює сканер відбитка пальця на Xiaomi

Мета стояла показати, що Xiaomi створила безліч розумних гаджетів, які здатні спростити життя людей і зробити будинок на колесах розумним. У кадр потрапили холодильник, телевізор, смарт-колонка із сенсорним екраном, мікрохвильова піч, «розумний» туалет, пральна машина, кондиціонер, проектор, кава машина та інші прилади.

Серед іншого, Лей Цзюнь показав, як за допомогою смартфона можна керувати розумним будинком, наприклад, відкрити шторки, увімкнути світло в салоні або розгорнути екран для демонстрації зображення з проектора. А повний ролик ви можете подивитися, перейшовши за цим посиланням .

Читати також: Xiaomi Mi Pad 5 вийде в трьох іпостасях і ось якими вони будуть

Чи з'явиться у продажу колись такий розумний будинок на колесах Xiaomi, невідомо. Зараз вона показала «розумне» обваження для авто і готова продавати його виробникам автомобілів. У перспективі компанія повинна випустити електрокар і це має статися протягом 3-х років. Для цього їй потрібна готова платформа і на даному етапі немає точної інформації, хто з автовиробників готовий співпрацювати з Xiaomi у цьому напрямку.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал

Джерело: weibo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Jack Black
0
А кто же всё таки, сделал саму машину? Фары от Форд, решетка от Тойоты.
12.07.2021 10:11
Відповісти
георгий хведелидзе
1
ксиаоми впереди планеты всей
11.07.2021 10:59
Відповісти

Останні ролики на YouTube