Війна триває: Apple та Epic Games звинувачують один одного у всіх гріхах

18.08.2020 1916 0

Apple і Epic Games вирішили позиватися один до одного.


 

Якщо ви пропустили, то нещодавно стався великий скандал, пов'язаний з видавцем суперпопулярної гри Fortnite, Epic Games. Про це ви можете дізнатися з нашого матеріалу . Сьогодні ми дізналися, що Apple вирішила притиснути Epic Games ще ближче до стіни. Американський техногігант заявив, що облікові записи розробників, а разом з цим і інструменти розробки для iOS і Mac, закриються 28 серпня.

Читати також: Культову гру Fortnite видалили з Google Play та App Store. Чому?

 

У відповідь на це Epic Games подали клопотання до федерального суду Каліфорнії з проханням про тимчасовий заборонний ордер, щоб запобігти діям Apple з «випилювання» Fortnite з AppStore.

 

На думку аналітиків, якщо суд не прийме клопотання, видавець зазнає непоправних збитків. Водночас, незважаючи на ризик провалитися в суді з Apple, Epic Games має великі шанси взяти вгору антимонопольний позов проти Google. Нагадаємо, що видавець Fortnite подав до суду та на іншу американську компанію, також за видалення гри із магазину Корпорації добра.

 

На відміну від Apple, Epic Games все ще можуть надати доступ до Fortnite для користувачів Android без скачування гри з Play Market.


 

Жодної впевненості в успіху Epic Games немає. Компанія свідомо порушила політику App Store, запропонувавши метод прямої оплати внутрішньоігрових покупок у Fortnite, замість покладатися виключно на платіжну систему Apple. Цей факт дає Apple повне право стверджувати, що компанія вживатиме жорстких заходів проти розробників, які порушують її правила, особливо коли порушення є навмисними.

Читати також: Epic Games: OnePlus і LG відмовилися від просування Fortnite під тиском Google

 

Ми стежитимемо за розвитком ситуації.

Джерело: Android Police

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 18.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube