WhatsApp додасть можливість зручно видаляти непотрібні файли

25.08.2020 1779 0

Найпопулярніший месенджер WhatsApp нарешті вирішив допомогти користувачам у тому, щоб утримувати їх у чистоті.


 

Один із найбільших мінусів використання WhatsApp залишається його прихильність до конкретного пристрою. Додаток банально не має можливості хмарного зберігання, через що смартфони часто страждають на перевантаження зайвою інформацією. Якщо ви використовуєте WhatsApp регулярно, ваш пристрій точно заповнений зайвим сміттям у вигляді старих фотографій і відео.

 

Розробники нарешті звернули на цю помилку увагу і намагаються хоч якось вирішити цю проблему. Незабаром у програмі буде вбудована можливість зручно видаляти непотрібні вам файли.

Читати також: WhatsApp допоможе перевірити фейкову інформацію прямо всередині програми

 

Як повідомляє фанатський сайт WABetaInfo, найближчим часом WhatsApp почне відправку оновленого інтерфейсу для розділу сховища, який дозволить вам легко переглядати і видаляти великі файли, які, можливо, більше вам не знадобляться.


 

Розділ «Дані та сховище» повністю змінить зовнішній вигляд. Вгорі ви побачите рядок сховища, де будуть розділені ваші медіафайли та інше. Нижче наведено два розділи: переадресовані файли та великі файли з можливістю переглянути та видалити непотрібні файли, щоб звільнити більше місця.

 

Більшість сміття, яке накопичується програмою, може бути пов'язане з пересилаються файлами з різних груп. За допомогою оновленого інтерфейсу ви зможете легко зрозуміти, що було надіслано, і що можна видалити. Під цими двома секціями ви побачите ваші чати як групові, так і індивідуальні, і скільки місця вони займають на вашому пристрої.

Читати також: WhatsApp крупно оновився: QR-коди з номерами, анімовані стікери та інше

 

Треба розуміти, що новий розділ все ще перебуває на стадії розробки, так що є ще великий шанс, що ця функція буде покращена до офіційного релізу. Очікується, що спочатку буде проведено бета-тестування, перш ніж відправляти нову версію для всіх користувачів.


Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Істоничк: WABetaInfo

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 25.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube