Xiaomi готує MIUI 13.5 і ось логотип для оболонки

18.04.2022 26644 1

Це знову буде проміжна версія MIUI без серйозних змін

Оновлення програмного забезпечення — одна з найважливіших та очікуваних подій. Чотири місяці тому світло побачило MIUI 13, яке поступово приходить на пристрої Xiaomi. Логічно було припустити, що роботи над новою версією фірмовою оболонкою вже тривають і наступний порядковий номер для неї – 14.

 

Читати також: Xiaomi наділить флагмани спеціальними можливостями для зйомки зірок

 

Але замість випускати повноцінну версію фірмового інтерфейсу, компанія знову вдасться до практики з попередньою ітерацією MIUI і випустить проміжне оновлення - MIUI 13.5. Відомо, що роботи над MIUI 13.5 активно йдуть, і вже логотип для неї готовий. Його зображення злили в мережу ресурс Xiaomiui. Видання навіть порівняло його з логотипом MIUI 13, відзначивши зміну колірної гами та зображення цифри 3.

 

 

Про саму MIUI 13.5 відомо небагато. За даними мережевих джерел, розробники особливу увагу приділять простоті та комфорту роботи з пристроєм однією рукою. Зокрема, змінять розташування системних вікон. Тепер вони з'являться по центру екрана, щоб керувати ними без верхньої частини дисплея. Перероблять меню частоти оновлення, відображення програм у режимі плаваючого вікна та шрифти режимів в інтерфейсі камери.

 

Читати також: Перелік пристроїв Xiaomi, Redmi та POCO, які оновляться до Android 13

 

 

Все це явно не тягне на масштабні та серйозні зміни. MIUI 13.5 стане лише чистіше, акуратніше, попрацюють над стабільністю, плавністю та оптимізацією. Але все це матиме більше косметичний характер. А ще компанія може відмовитись від розповсюдження MIUI 13.5 на пристрої з Android 11.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: xiaomiui

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 18.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Рустам
1
Уберите лучше иконки слева на верху бесполезна и раздражает сильно
20.04.2022 13:57
Відповісти

Останні ролики на YouTube