Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi Band 6: що покаже Xiaomi на презентації 29 березня

27.03.2021 5785 2

Xiaomi готується влаштувати парад новинок

Цього тижня стала відомою дата нової презентації Xiaomi. Але не тільки на цю подію став багатий нинішній тиждень: у мережу продовжували витікати подробиці про новинки компанії, як і сама Xiaomi привертала увагу до майбутнього івенту, розкриваючи подробиці про нові продукти. Весняний захід пройде 29 березня та обіцяє бути насиченим на анонси.

Смартфони, фітнес-браслет, складний мобільний телефон, процесор обробки зображення, ноутбук — все це покаже Xiaomi наступного понеділка. Є щось ще в низці анонсів, про що ми навіть не підозрювали? Що покажуть 29 березня?

Читати також:   Деталі про ігрофон Redmi: відмінний дисплей, потужна зарядка та інші атрибути геймерського мобільника

Вже ні для кого не є секретом, що головною темою майбутнього прес-заходу стануть смартфони. За останніми даними, нам можуть показати відразу чотири смартфони: Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Youth Edition (Lite) і нове покоління Xiaomi Mi Mix. Якщо про перші три пристрої вже відомо все, то новинка сімейства Mi Mix стане сюрпризом. Відомо лише те, що це має бути апарат зі складною конструкцією.

Представить Xiaomi Mi Band 6, але великих надій на нього покладати не варто. Візуально і технічно це буде той самий Mi Band 5, який тільки отримає підтримку більшої кількості тренувань і пульсоксиметр. Нас чекає анонс нового Mi Notebook Pro 2021, про який невідомо нічого.

Тріумфальний івент стане підмостками презентації кондиціонера, пральної машини, роутерів, пилососа, очищувача повітря та інших пристроїв. Кількість новинок приголомшує уяву і явно Xiaomi хоче вразити масштабністю свого бізнесу.

Читати також: Xiaomi Mi 11 Ultra отримає інноваційний акумулятор від електрокарів

Чекаємо на презентацію і обов'язково розповімо про найцікавіші новинки. А чого ви найбільше чекаєте від майбутнього заходу Xiaomi? Розкажіть у коментарях, а заразом і будемо раді чути вашу думку про доцільність провести онлайн-трансляцію заходу російською мовою на нашому каналі.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 27.03.2021
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Узляков Сергей
0
Ну уж точно не стиральную машинку. Жду презентацию смартфонов.
27.03.2021 20:09
Відповісти
Борис Далевский
0
нужна трансляция в любом случае
27.03.2021 17:47
Відповісти

Останні ролики на YouTube