Xiaomi почне виробляти смартфони в Аргентині

07.02.2022 1607 0

Вона розширює географію виробництва

Більшість продуктів, якими Xiaomi заробляє собі життя, виробляються у Китаї. Налагодила вона випуск гаджетів ще в Індії. У міру того, як частка на ринку та амбіції компанії зростають, Xiaomi працює над розширенням своєї виробничої географії і в майбутньому почне випуск своїх смартфонів в Аргентині. Для організації виробництва компанія інвестує близько 1 млн. дол.

На даний момент продукція Xiaomi офіційно представлена більш ніж у 100 країнах та регіонах. Нещодавно вона вийшла на ринок Аргентини і запропонувала перші три моделі: Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro та Redmi Note 10s. Остання модель стала однією з найпопулярніших на ринку, і компанія бачить перспективи для себе тут. Аж до того, щоби налагодити випуск власних смартфонів.

Читати також:  Скільки коштуватиме Redmi K50. Спойлер: адекватно

Будувати завод із нуля Xiaomi не планує. Випуск смартфонів мають намір налагодити на майданах однієї з фабрик компанії Etercor. До речі, ця компанія виробляє смартфони Nokia, створенням яких зараз зайнята HMD Global. Що стосується смартфонів Xiaomi, вироблених в Аргентині, то вони матимуть відповідне маркування, де виготовлені. Швидше за все, продаватимуться тут і експортуватимуться їх в інші країни не стануть.

Читати також: Xiaomi 12 Ultra запропонує все найкраще від компанії  

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: sohu

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 07.02.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube