Xiaomi оновила свій бюджетник Redmi 8A до 1 версії Android, але забула про MIUI 12

19.08.2020 2808 1

Бюджетник Redmi 8A отримав оновлення до Android 10 на базі MIUI 11. А де MIUI 12?


 

Потрібно сказати, що політика оновлень продукції від Xiaomi трохи дивує. Компанія тримає деякі свої дорожчі пристрої на ще більш-менш бадьорому, але вже застарілому Android 9, а бюджетники активно переходять на «Десятку».

 

Завдяки такому збігу обставин ультрабюджетник Redmi 7A вже отримав Android 10, і тепер настав час для другого торішнього бюджетника, Redmi 8A. На міжнародну версію цього смартфона почала прилітати Android 10.

Читати також: Xiaomi вирішили оновити бюджетник Redmi 7A до 10 версії Android. А що чекає Redmi Note 8?  


І хоч це дуже здорово, що в наш час навіть бюджетники отримують таке кохання від виробника, одна річ трохи затьмарює радість власників Redmi 8A – оновлення не засноване на останній MIUI 12. Але, за словами Xiaomi, це просто питання часу – компанії треба оптимізувати більше важку прошивку для менш продуктивних апаратів.


 

Китайський варіант смартфона отримав Android 10 ще минулого місяця з липневим патчем безпеки від 2020 року, який також отримала глобальна версія в мінорному оновленні. Наразі міжнародний варіант прошивки на Android 10 приносить вже серпневий патч, що не може не тішити.

Читати також: Xiaomi почала відправку бета-версію Android 10 на Redmi Note 7

 

Redmi 8A, ймовірно, не отримає Android 11. Так склалося, що бюджетники Xiaomi не отримують більше одного основного оновлення ПЗ. Але смартфон має отримувати майбутні оновлення MIUI, але всі наступні збірки будуть засновані на Android 10.


Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: Gizmochina


Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 19.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Илья Ширяев
1
Вот интересно, бюджетники обновляют, а xiaomi mi note2 (копия Samsung galaxy note 7) нет
20.08.2020 19:35
Відповісти

Останні ролики на YouTube