Xiaomi похвалилася продажами серії Redmi Note та назвала причину подорожчання техніки

19.11.2020 3763 0

Лей Цзюнь засмучений тим, що користувачі бачать у Xiaomi виробника поганої та доступної продукції

Xiaomi заявила, що світовий продаж смартфонів серії Redmi Note перевищив 140 млн одиниць з початку 2014 року. Крім того, генеральний директор Лей Цзюнь назвав головну причину, через яку техніка китайської компанії останніми роками подорожчала.

Читати також: Xiaomi Mi 11 може запропонувати шалене зростання мегапікселів в камері

10 січня 2019 було офіційно оголошено про виділення Redmi в окремий бренд, а першим смартфоном стала модель Redmi Note 7. Вона ж з'явилися в Індії, як Redmi Note 7S, а до кінця зими був анонсований ще й Redmi Note 7 Pro.

Наприкінці серпня 2019 року відбулася прем'єра Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro, а ще через півтора місяці як найдоступніший смартфон бренду з NFC приєднався Redmi Note 8T. До травня 2020 року сумарний продаж усієї серії восьмого покоління перевищив позначку 30 млн одиниць.

Про обсяги реалізації сімейства Redmi Note 9 компанія поки що не згадує. Зараз виробник у Китаї готує до прем'єри ще кілька смартфонів, включаючи найдоступнішу у світі модель зі 108-мегапіксельною камерою.

А тим часом Лей Цзюнь висловив прикрість, що користувачі бачать у компанії виробника доступних та неякісних пристроїв. Хоча позбавитися цього реноме Xiaomi намагалася протягом десяти років. Водночас, за словами генерального директора, випуск технологічно просунутих рішень зробив бренд більш пізнаваним. Само собою, такі пристрої не можуть апріорі коштувати дешево. Але практика показала, що користувачі готові платити за сучасні технології.

Топ-менеджер нагадав, що Xiaomi представила флагманський смартфон Mi 10 Ultra вартістю понад 1000 доларів у топовій модифікації та 98-дюймовий телевізор Redmi Smart TV Max за 3000 доларів. Незважаючи на високу ціну, обидва пристрої користуються популярністю у покупців у Китаї.

Ще одна теза глави Xiaomi торкнулася моделі використання OEM-партнерів. Лей Цзюнь стверджує, що за цю компанію сильно критикують, хоча така виробнича модель є дуже популярною у всьому світі.

Читати також: Poco M3 - чергова новинка суббренду Xiaomi. Ось що відомо

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал

Джерела: mydrivers , mydrivers

Автор: Панасовский Максим Дата публікації: 19.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube