Xiaomi тизерит особливості Redmi K40

19.02.2021 3499 0

Камера Redmi K40 крупним планом і чіп Snapdragon 888 буде, але чи у всіх моделях серії залишається під питанням

Ще в січні Xiaomi підтвердила, що у лютому відбудеться прем'єра серії Redmi K40 і вже точно відомо, що ця подія відбудеться 25 лютого. За тиждень до релізу компанія розпочала активну фазу промо-кампанії з просування новинок на ринку. Сьогодні вона випустила серію тизерів з акцентом на ключові характеристики пристроїв.

Читати також: Серія Redmi Note 10 налічуватиме три моделі і ось що про них відомо

Один з промо-плакатів вказує на присутність чіпа Snapdragon 888. Очікується, що цей процесор буде лежати в основі Redmi K40 Pro. Разом з тим, раніше в мережі ходили чутки, що одна з модифікацій базової версії серії також може отримати цей чіпсет. Тоді як мережевий інформатор Digital Chat Station орієнтує нас на SoC Snapdragon 870.

Redmi K40 та Redmi K40 Pro

Інший офіційний тизер показує дизайн блоку основної камери, і він співзвучний із тими зображеннями, які ми бачили раніше. Датчиків буде три і зверніть увагу на оформлення задньої кришки, яка в місці розташування камери начебто напливає на бічну грань.

Читати також: Xiaomi лідер з продажу смартфонів в Росії через онлайн-канали

Очікується, що базовий Redmi K40 запропонує 6,67-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD+ і велика ймовірність, що це буде AMOLED-матриця. Місткість акумуляторної батареї складе 4500 мАг.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube