Xiaomi тицьнула носом Realme

04.03.2021 4155 1

Xiaomi просить Realme не приписувати собі її заслуги

Сьогодні роздільна здатність камери – одна з головних характеристик, яка «продає» смартфон. Цілі презентації новинок тримаються на тому, що виробник хвалить їх камери і постійно в числі переваг виділяє кількість мегапікселів.

Буквально кілька днів тому Realme з великим пафосом анонсувала перехід на 108 Мп камери. Першим стане Realme 8 Pro, реліз якого чекаємо найближчим часом. На тлі всієї цієї «істерії» з переходом на новий рівень дозволу камери генеральний директор Realme Мадхав Шет опублікував пост у Twitter, в якому заявив: «від випуску першого у світі смартфона з камерою на 64 Мп до широкого застосування датчика Sony на 64 Мп, Realme була піонером у галузі технологій камери і продовжуватиме це робити».

Читати також: Анонс Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro та Redmi Note 10 Pro Max: всім по Super AMOLED-дисплею, стереозвуку та ємній батарейці



Прозвучало так, що саме Realme першою представила смартфон із 64 Мп камерою. На те, що це не відповідає дійсності, і компанія приміряла на себе неіснуючі лаври, нагадав їй головний конкурент — Xiaomi. Директор з бізнесу Redmi в Індії запропонував топ-менеджеру Realme уникати неправдивих заяв, здатних ввести користувачів в оману. І він нагадав, хто був першим пристроєм із 64 Мп камерою – Redmi Note 8 Pro.

Екскурс в історію показав, що Redmi Note 8 Pro був представлений у Китаї 29 серпня, а за два тижні, 13 вересня, відбулася прем'єра Realme XT, але в Індії. Вийшло так, що смартфон Realme справді виявився першим пристроїв із 64 Мп камерою, але на просторах Індії, куди Redmi Note 8 Pro прийшов офіційно через місяць після виходу Realme XT. Швидше за все, говорячи про першість, глава Realme говорив з орієнтиром на ринок Індії, але не акцентував на цьому увагу. Такий промах і дозволив Redmi нагадати всі, хто був першим і викрити конкурента в недостовірності інформації.

Читати також: Представлений Realme GT: топова пропозиція за недорого

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mysmartprice

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 04.03.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Каримов Шухрат
0
Глвный обманщик щаоми
06.03.2021 05:56
Відповісти

Останні ролики на YouTube