Xiaomi знову зловили за обман у рекламі

21.02.2022 2150 0

У Xiaomi Mi Band 5 моніторинг сну не працює у цілодобовому режимі

"Не обдуриш - не продаси!" Це правило все ще діє і нерідко маркетологи лукавлять чи перебільшують значення якихось функцій. Вони йдуть на різні хитрощі, щоб упарити споживачам свій товар. За заняттям кидати пилюку в очі помічена і Xiaomi. Піарники компанії підставили її, її спіймали за руку за порушення закону про рекламу КНР.

Читати також: Розкрито дату виходу Redmi K50  

Китайські засоби масової інформації повідомили, що Пекінське бюро з нагляду за ринком міста Хаднянь оштрафувало Xiaomi на суму приблизно в $12 630. Приводом послужила реклама про Xiaomi Mi Band 5, що вводить в оману. Зокрема, на сторінці, присвяченій фітнес-браслету, компанія опублікувала , Що він пропонує підтримку функції моніторингу сну протягом 24 годин. Насправді вона не працює у цілодобовому режимі.

Функція в Xiaomi Mi Band 5 працює у двох фазах: запис сну вночі та моніторинг уривкового сну. Але, якщо сон вночі триватиме менше години, то смарт-браслет не вестиме запис сну. Якщо говорити про режим моніторингу уривкового сну, то він записує лише сон протягом дня тривалістю не менше 20 хвилин.

Виходить, що Xiaomi Mi Band 5 не працює у цілодобовому режимі. Фітнес-браслет не забезпечує безперервного моніторингу сну протягом 24 годин. Правда, не можна сказати про те, що для багатьох такий недолік виявиться критичним.

Читати також: У POCO з'явиться свій смарт-годинник

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Xiaomi вже була оштрафована за хибну рекламу Redmi K30 5G. Компанія вказала, що смартфон оснащений AMOLED-екраном, тоді як насправді має LCD-дисплей.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizchina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 21.02.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube