Зацініть дизайн Redmi Watch 2

21.10.2021 2604 0

Redmi Watch 2 показали на рендерах

Наступна презентація Xiaomi пройде 28 жовтня і на ній мають показати Redmi Note 11 , а також друге покоління смарт-годин Redmi Watch. Вчора компанія виклала перший тизер, на якому показала Redmi Watch 2 лише частково. Сьогодні ж вона показала рендери, що дають повніше уявлення про те, який дизайн отримають новий розумний годинник.

Перед нами гаджет, який не пропонує самобутнього та унікального дизайну. У такому виконанні смарт-годинника на ринку достатньо і не складно здогадатися, яким продуктом надихалися дизайнери Redmi. Компанія представить черговий китайський аналог Apple Watch, тільки дешевше і скромніше щодо функціоналу.

Рендери дають розуміння, що Redmi Watch 2 буде доступний у трьох кольорах: білий, чорний і синій. У колір корпусу виконані ремінці. Про те, які характеристики отримають смарт-годинник, інформації немає. Можна лише здогадуватися, що в якості апаратної платформи запропонують якусь із моделей Snapdragon Wear.

Читати також: Електрокар Xiaomi: коли вони масово вийдуть на дороги  

Гаджет повинен отримати безліч режимів тренувань, можна буде виміряти пульс, пройдену відстань та спалені калорії, дізнатися частоту серцевих скорочень та рівень кисню в крові. Можливо, запропонують просунутий варіант трекінгу сну та NFC.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: telegram

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 21.10.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube