Що з продуктивністю Realme X7? Dimensity 800U виглядає гідно

27.08.2020 2646 0

Realme X 7 на базі Dimensity 800 U прогнали через AnTuTu

За останній рік MediaTek прогресує та її праці увінчалися успіхом. За збалансовані та продуктивні чіпи серії Dimensity компанія гідна похвали. Адже не дарма ж багато виробників почали активно виводить на ринок пристрої з ними на борту.

Щоправда, у випадку з Huawei це швидше міра вимушена і на руку популярності чіпам MediaTek зіграла їхня невисока ціна, що дозволяє хоч трохи стримувати цінники на смартфони на тлі дедалі більшої вартості пристроїв.

Активно множить свої смартфони із процесорами MediaTek компанія Realme. Наступного тижня її модельний ряд поповниться щонайменше двома такими пристроями: Realme X7 та Realme X7 Pro. Молодший з дебютантів буде ще цікавий тим, що він буде першим на ринку з чіпом Dimensity 800U. Вже сьогодні ми можемо зробити попередній висновок щодо його потужності.

Читати також: Серія Realme X7: легкі, бадьорі та швидкі смартфони

У мережу виклали результати прогону Realme X7 в AnTuTu v8.4.4. За підсумками тесту смартфон набрав 341 298 балів, результат CPU - 107 310 очок і GPU - 90 345. Очікуємо, за продуктивністю Dimensity 800U поступається своєму старшому побратиму Dimensity 820, але при цьому він йде практично врівень з Snapdragon за продуктивністю графічного чіпа. Тоді як центральний чіп на 5% потужніший за продукт Qualcomm.

Нагадаємо, що Dimensity 800U був представлений всього десять днів тому і являє собою 7-нанометрове рішення з 8 процесорними ядрами з піковою частотою 2,4 ГГц. За графіку відповідає прискорювач ARM Mali-G57 MC3. Більше про характеристики чіпа ви зможете прочитати у нашому матеріалі .

Читати також: У Мережі з'явилися патенти на новий годинник від Realme

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.
Джерело: mydrivers
Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 27.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube