Google: оформіть передплату на YouTube TV – отримуєте новий Chromecast безкоштовно

02.10.2020 5713 0

Корпорація добра запустила нову акцію, завдяки якій нові покупці можуть отримати найновішу міні-приставку Chromecast безкоштовно.

Схоже, вся увага цього тижня піде саме Google. Завдяки новим непоганим смартфонам Pixel 4a 5G та Pixel 5 компанія непогано сколихнула світ гіковських новин, хоч і самі Google не дуже вірять у успіх нових апаратів.

Але крім нових смартфонів, виробник показав купу інших проектів та пристроїв. Однією з помітних подій стала поява нової міні-приставки Android TV під лаконічною назвою Chromecast та пов'язаною з нею прошивкою Google TV.

Читати також: Міні-приставка Android TV від Google з'явилася на нових злитих зображеннях

Щоб завоювати більше нових клієнтів, компанія вигадала цікаву акційну пропозицію – при оформленні платної підписки на YouTube TV користувач отримає свіжу приставку без додаткових доплат.

Будь-який новий абонент YouTube TV має право безкоштовно отримати новий Chromecast. Щоправда, як і завжди, є одне «але» – необхідно сплатити період з 15 жовтня по 31 грудня цього року. І так, очевидно, пропозиція доступна лише у США.

Читати також: Google придумали нову прошивку для своїх пристроїв Chromecast

У промо-акції не сказано, що передплата YouTube TV коштує 64,99 долара. Нагадаємо, що новий Chromecast з Google TV оцінюється в суму лише $49.99. На папері акція виглядає не такою вже й приємною, проте треба розуміти, що для ринку США YouTube TV – дуже цікавий варіант підписки, тому багато хто може задуматися про те, що перед ними досить вигідна пропозиція.

Подивимося, як позитивно ринок сприйме нову акцію від Google.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: YouTube TV


https://andro-news.com/news/v-novoy-versii-telegram-poyavilis-kommentarii.html У новій версії Telegram з'явилися коментарі(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 02.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube