Google Pixel 5 показав себе міцним горішком у тесті на міцність корпусу

03.12.2020 1942 0

«Флагманський» пристрій Google Pixel 5, зроблений із пластику, показало, що Google все ще можуть у гарне складання.

Google здивували багатьох цього року, вирішивши випустити пластиковий флагман. Насправді, основа Google Pixel 5 виконана з алюмінію, але сам корпус покритий спеціальним шаром біоорганічної смоли для забезпечення можливості бездротової зарядки – наскільки просте рішення настільки і ефективне.

Ергономічний корпус зібрав купу позитивних відгуків, проте багатьох цікавило питання міцності такої конструкції. І ось відомий любитель помучити смартфони, JerryRigEverything, розібрав Pixel 5 та показав, наскільки міцне це еко-покриття.

Читати також: Фанати дочекалися блакитного варіанта забарвлення Google Pixel 4a

JerryRigEverything почав з того, що показав, як дряпається екран, захищений склом Gorilla Glass 6 – все досить стандартно. Основна увага в цьому тесті була зосереджена на пластиковому покритті Pixel 5, яке наноситься у великій кількості, за словами авторів YouTube-каналу.

Блогер довелося довго дряпати задник пристрою. На відео помітно, що фахівцю довелося колупати кілька шарів полімеру, щоб дістатися металу. Причому хімічні «процедури» не допомогли зі зняттям шару біосмоли – теоретично, з цим повинен був впоратися ацетон, але все було марно. Допомогло лише нагрівання.

JerryRigEverything зробили висновок, що на практиці відколи щоденного зносу, швидше за все, взагалі не будуть помітні, навіть якщо не використовувати додатковий захист у вигляді чохла.

Читати також: У Google Pixel 5 виявили ще один баг - тепер проблеми з гучністю

Насамкінець ведучий каналу вирізав шматок матеріалу на верхній грані, щоб показати, що обідок зроблений все-таки із пластику. Чи велика це проблема - вирішувати вам, але, зважаючи на все, пластик не заважає Google Pixel 5 залишатися міцним малюком.

Само відео:

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: YouTube


https://andro-news.com/news/samsung-tochno-vypustit-flagmanskie-tws-naushniki-galaxy-buds-pr.html Samsung точно випустить флагманські TWS-навушники Galaxy Buds Pro(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 03.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube