Google розділить студійні записи та відео з YouTube у додатку YouTube Music

09.10.2020 1673 2

Можливо, найближчим часом Google вирішить один із найбільших своїх недоліків.

YouTube Music всіма силами намагається завоювати віддану аудиторію Google Play Music, що знаходиться на смертельному одрі. Але, як ми з вами знаємо, цього поки що не станеться з кількох очевидних причин: не дружній дизайн, проблеми з якістю звуку.

Але, можливо, найголовнішим недоліком є формування плейлистів - разом зі студійними записами YouTube Music пропонує все, що ви "лайкнули" в основному додатку YouTube, а це може бути і лайв-виступ, і погано записана версія. Схоже, Google взявся за розум: в даний час компанія працює над розумним поділом пісень у плейлистах YouTube Music, прибираючи відео, що сподобалися звідти.

Читати також: YouTube Music додав можливість переглядати текст пісні у веб-версії сервісу

Один користувач Reddit зазначив, що в опціях програми з'явилося нове налаштування. Повна назва та опис наступні: «Показувати музику, яка вам сподобалася на YouTube» – «Музичні кліпи, які вам сподобалися в YouTube, з'являться у списку відтворення пісень, які вам подобаються в YouTube Music».

Скріншот нових налаштувань YouTube Music

При включенні цієї функції музичні кліпи, які вам подобаються з основного сервісу YouTube, будуть включені в плейлист «Сподобалося» у YouTube Music. Якщо її вимкнути, то ви повинні перестати отримувати зайві записи та зберігати лише «лайки» у музичному стрімінг-сервісі.

Як ви зрозуміли, функція ще не набула широкого поширення і виглядає як альфа-тестування для обмеженої кількості користувачів. Якщо вона покаже себе добре, то багато потенційних користувачів повинні порадіти відсутності сильної підв'язки до YouTube. Все-таки Google повинні пропонувати YouTube Music як самостійну програму.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: Reddit


https://andro-news.com/news/teper-i-velikobritaniya-obvinyaet-huawei-v-svyazi-s-kitayskimi-v.html Тепер і Великобританія звинувачує Huawei у зв'язку з китайською владою(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 09.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Александр
0
Хвала моим аккуратно подстриженым яйцам! Неужели додумались!?
09.10.2020 17:48
Відповісти
Сокольник Богдан
0
Сервису уже 5 лет. Больше двух лет он доступен глобально по всему миру. Вот, сколько нужно времени, чтобы Google наконец-то понял ОЧЕВИДНОЕ!...
09.10.2020 10:40
Відповісти

Останні ролики на YouTube