Хітовий смартфон Samsung M31 отримує оновлення до One UI 2.5

06.11.2020 1988 0

Популярний бюджетник Samsung M31 вже одержав нову версію прошивки One UI 2.5.

Ще один бюджетник Samsung, Galaxy M31, отримав велике оновлення прошивки. Нова прошивка приносить довгоочікувану One UI 2.5 - по суті, остання стабільна версія прошивки від корейців.

Звісно, оновлення прошивки One UI 2.5 для Galaxy M31 супроводжується останнім патчем безпеки за листопад 2020 року.

Читати також: На Samsung Galaxy M31 почало прилітати оновлення до One UI 2.1

Останнє оновлення для Galaxy M31 має номер збірки M315FXXU2ATJ9. В даний час Samsung розповсюджує її лише на території Індії, але інші країни мають почати отримувати оновлення найближчим часом. Вибір Індії очевидний – Galaxy M31 тут неймовірно популярний. Строго кажучи, останнім часом це один із найуспішніших смартфонів Samsung в Індії.

One UI 2.5 є досить помітним кроком уперед у порівнянні з попередньою версією One UI. У прошивці додалася низка нових функцій та змін, таких як нові функції «рідної» клавіатури Samsung: підтримка поділу клавіатури в альбомному режимі. Крім того, програма «Повідомлення» тепер має опцію надсилання автоматичного відправлення SOS-повідомлення, де буде вказано ваше місцезнаходження.

Читати також: Готується до виходу ще одна версія Samsung Galaxy M31 – тепер із підзаголовком Prime

У списку змін також згадуються покращення роботи камери. Також оновлення дозволить власникам Galaxy M31 використати жести навігації Android 10 у сторонніх лончерах. Тим часом листопадовий патч безпеки 2020 року, що входить в оновлення прошивки One UI 2.5, усуває численні вразливості, що впливають як на сам Android, так і на власне програмне забезпечення Samsung.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: GSMArena


https://andro-news.com/news/odnoy-iz-novyh-versiy-redmi-note-9-okazhetsya-peredelannyy-mi-10.html Однією з нових версій Redmi Note 9 виявиться перероблений Mi 10T Lite(в Адм . панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 06.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube