Honor офіційно підтвердили вихід Honor V40 18 січня

08.01.2021 2138 0

Honor V40 буде показано вже 18 січня - тепер точно.

Спочатку в Мережі ходили чутки, що новий смартфон Honor V40 має бути показаний вже 12 січня, але незабаром після цього з'явилися нові дані презентації 18 січня. Ми також говорили про це.

Сьогодні компанія вирішила не ходити навколо і підтвердила, що Honor V40 буде представлений саме 18 січня.

Honor також розмістила відеокліп на своєму обліковому записі у Weibo, який показує натяками дизайн нового смартфона. Honor V40 має вигнутий екран з отвором у формі пігулки у лівому верхньому кутку для подвійної селфі-камери.

На правій грані пристрою розташували кнопки регулювання гучності та кнопка живлення, а в нижній частині знаходиться порт USB-C поряд із слотом для SIM-карти, вирізи для мікрофона та динаміка.

У ролику не видно задньої частини V40, але зображення захисного чохла, що просочилися, дозволяють припустити, що смартфон буде виглядати як Huawei Nova 8 Pro 5G - тобто великий «острів» з п'ятьма отворами для блоку камери.

Також компанія не підтвердила технічні характеристики V40, але чутки ходять, що смартфон працюватиме на базі MediaTek Dimensity 1000+, а його дисплей матиме частоту оновлення 120 Гц. Також ми знаємо, що Honor V40 пройшов сертифікацію, де була вказана підтримка зарядки на 66 Вт по дроту та 50 Вт по безпроводу, але ємність акумулятора залишається невідомою.

Читати також: Підтверджений чіп для Honor V40

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: NoteBook Check


https://andro-news.com/news/twitch-zablokiroval-akkaunt-donalda-trampa.html Twitch заблокував аккаунт Дональда Трампа(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 08.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube