Почалися сливи зовнішнього вигляду Redmi Note 10

05.09.2020 5127 3

Redmi Note 10 почав з'являтися в руках зливників та інсайдерів – чекаємо більше інформації дуже скоро.

Redmi, донька Xiaomi, з самого появи була постачальником того самого «топу за свої гроші», за що китайську компанію полюбили і люблять і досі. Крім відмінного цінника за пропоновані характеристики, компанія також намагається зберігати певну наступність поколінь, тільки з урахуванням того, що наступне покоління з великою часткою ймовірністю буде кращим за попередній. Це має довести наступний смартфон компанії Redmi Note 10.

Про Redmi Note 10 цього тижня з'явилося кілька великих чуток , завдяки яким ми дізналися, що пристрій буде працювати на базі чіпа від MediaTek Dimensity 820, забезпечуючи тим самим підтримку 5G-мереж.

Сьогодні ми отримали першу пару «живих» зображень і цікаву інформацію, що серцем Redmi Note 10 може виступати Snapdragon 765G.

На одному зі знімків із ресурсу Slashleaks помітно розмите зображення основного блоку камери на задній панелі пристрою, що складається з трьох датчиків. Біля блоку камери видно напис "48MP". Задня кришка, зроблена зі скла, вигнута, а дисплей має дірку для передньої камери. Також можна побачити кнопку живлення, в яку вбудовано сканер відбитків пальців.

Читати також: Redmi Note 10 помічений на сайті бенчмарку. Тепер ми знаємо, що в нього всередині

Знімок екрана також показує коротку інформацію про новинку. Модель із кодовим номером M2007J22C має 8 Гб оперативної пам'яті. На сторінці інформації також є згадка про тактову частоту процесора в 2,4 ГГц. Ця деталь є доказом того, що, швидше за все, на нас чекає саме Qualcomm Snapdragon 765G. Звичайно, це все чутки, але ставитися до них можна цілком серйозно.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: Slash Leaks


https://andro-news.com/news/surface-duo-ot-microsoft-ne-vyydet-na-globalnyy-rynok-do-2021-go.html Surface Duo від Microsoft не вийде на глобальний ринок до 2021 року ( в Адм.

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 05.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 3
 
К
2
Профаны вы. Откуда взяли кнопку питания со встроенным датчиком? Сами придумали. Или вы та ли ввиду выступ слева? А с каких пор такое размещение элементов в смартфонах сяоми слева? Как нужно не уважать свою работу и плевать на авторитет ресурса, чтобы писать такую хуйню?
05.09.2020 23:11
Відповісти
Игорь Соловьёв
0
лучше бы туда e sim засунули
05.09.2020 22:03
Відповісти
Lorens
-2
Почему на скрине у человека сеть с 4G, хотя я всё понимаю. тем не менее...
05.09.2020 17:53
Відповісти

Останні ролики на YouTube