Не хочете рюкзак від Google? Компанія випустила розумний аксесуар у виробництві з Samsonite

07.10.2020 2182 0

Google вирішила продовжити розширення списку продукції та випустила свій новий рюкзак.

Google і Samsonite випустили новий рюкзак, який допоможе користувачам залишатися на зв'язку, перебуваючи поза домом, без необхідності постійно перевіряти смартфон.

Рюкзак Konnect-i, вартість якого стартує з $200 для версії Slim та $220 для версії Standard, є останнім продуктом у лінійці Google Jacquard.

Читати також: Google зробить бьютифікатори безпечними для психіки

Підрозділ передових технологій та проектів компанії Google вперше представив Project Jacquard на конференції розробників Google I/O у 2015 році. Принцип роботи цієї технології полягає в тому, щоб перетворити звичайну тканину на сенсорну поверхню, яка може бути використана для запуску ряду функцій на вашому смартфоні.

Розумна тканина працює на базі невеликої мітки, яка заряджається від порту mini-USB. Сама мітка може ретранслювати повідомлення за допомогою вбудованого світлодіода та невеликого вібра-моторчика.

Новий рюкзак Samsonite Konnect-i дозволяє користувачам відповідати на дзвінки, чути текстові повідомлення, використовувати Карти Google для навігації, робити селфі-знімки та включати музику.

Читати також: Google взялася за ПЗ від ОЕМ-виробників

За допомогою програми Jacquard користувачі можуть призначати різні жести на поверхні рюкзака - провести вгору або вниз по ремінцю або двічі натиснути на ремінець. Кожен жест може означати свою функцію.

Samsonite випустить рюкзак Konnect-i як у версії Slim, так і у версії Standard з тією різницею, що версія Slim має вертикальну застібку-блискавку, у той час як версія Standard – горизонтальну. Рюкзак включає безліч кишень, а також відділення для ноутбука.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: TechCrunch


https://andro-news.com/news/spotify-dobavyat-funkciyu-poiska-pesen-po-tekstu-pesen.html Spotify додадуть функцію пошуку пісень за текстом пісень(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 07.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube