Нові подробиці про Samsung Galaxy Xcover 5. Смартфон як робочий інструмент

17.02.2021 2274 0

Стає ясніше для кого призначений Samsung Galaxy Xcover 5

Раніше ми вже писали про можливі технічні характеристики Samsung Galaxy Xcover 5 . Стали відомі додаткові подробиці майбутнього позашляховика Samsung.

Наші німецькі колеги з WinFuture дали зрозуміти, що спочатку новий смартфон буде доступний для покупки лише для підприємств та комерційних організацій, і це не просто так. Повідомляється, що він підтримуватиме такі функції як mPOS та Knox Capture

.

mPOS – дослівно перекладатися як мобільна точка продажу, і є торговим терміналом, що підключається, що дозволяє проводити безготівкові розрахунки прямо з комп'ютера, планшета або смартфона.

Knox Capture – рішення для сканування штрих-кодів у корпоративних цілях. Облік продукції на складі або при логістиці, для цього зараз використовується маркування і штрих-коди. Samsung Galaxy Xcover 5 може замінити пристрої зчитування таких кодів і послужити компактним і захищеним інструментом для такої роботи.

Samsung вважає, що для таких цілей немає потреби у подорожчанні смартфона новим «залізом», і для утримання цінника в районі 300 доларів довелося використати бюджетну платформу. Нагадаємо, що ми очікуємо процесор Exynos 850 , дисплей на 5.3-дюйма, з роздільною здатністю 1600х900 пікселів. Оперативна пам'ять 4 Гб, загальна 64 Гб, а акумулятор на 3000 мАг.

Читати також: Samsung Galaxy A72. Злив основних характеристик та рендерів перед презентацією

Згідно з фотографіями в сливах, Samsung надасть спеціальні док-станції для швидкого заряджання смартфонів та акумуляторів. Можемо зробити висновок, що акумулятор буде знімний. Це дуже практично, якщо говорити про промислове використання телефону.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: winfuture.de

Автор: Макс Ходаковский Дата публікації: 17.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube