Новий бюджетник Motorola Capri отримав важливий сертифікат перед своїм швидким виходом

17.12.2020 1874 0

Motorola напирає на ринок із виходом нових бюджетників – тепер новий сертифікат отримав смартфон під назвою Motorola Capri.

На початку цього місяця в мережі з'явилася інформація про існування двох нових смартфонів Motorola під кодовими назвами Capri і Capri Plus. Витік показав, що номер моделі XT-2127 належав пристрої Motorola Capri, тоді як версія Plus має номер моделі XT-2129.

Сьогодні смартфон XT-2127 пройшов сертифікацію Федеральної комісії з комунікацій США (FCC), що свідчить, що його вихід на прилавки магазинів не за горами.

Читати також: У мережі з'явилося «живе» фото Motorola Nio

Сторінка Motorola Capri в базі FCC, на жаль, так і не показала хоча б зразкових очікуваних технічних характеристик. Натомість ми знаємо, що у смартфоні реалізована підтримка дводіапазонного Wi-Fi та NFC. Точна назва продукту Motorola Capri поки невідома.

Попередні чутки показали, що Motorola Capri працюватиме на базі Snapdragon 460. Очікується, що смартфон буде оснащений дисплеєм з вирізом-краплею для фронтальної камери і матиме дозвіл HD+. Точний розмір екрана поки що невідомий. Очікується, що пристрій матиме 4 Гб оперативної пам'яті та 64 Гб сховища.

За чутками, блок основної камери вміщатиме чотири об'єктиви: головний на 48 Мп, допоміжний ширик на 8 Мп, 2-мегапіксельний об'єктив для макрозйомки і 2-мегапіксельний допоміжний об'єктив для визначення глибини. Для зйомки селфі-знімків може бути використаний 8-мегапіксельний об'єктив.

Читати також: Motorola Moto G Stylus 2021 випадково виклали на Amazon, і тепер ми знаємо всі його характеристики

Вартість пристрою поки що невідома.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: Twitter


https://andro-news.com/news/google-dobavyat-prilozhenie-apple-tv-dlya-svoey-proshivki-google.html Google додадуть додаток Apple TV для своєї прошивки Google TV – тепер у ПЗ від Google є все( в Адм.

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 17.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube