Новий непоганий бюджетник від Samsung Galaxy A32 став ще ближче до виходу

17.12.2020 2463 0

Samsung наближають новий цікавий бюджетник Samsung Galaxy A32 дедалі ближче до виходу – у Мережі з'явився новий сертифікат.

Ми вже говорили з вами про новий доступний смартфон від Samsung - Galaxy A32 , який, швидше за все, стане найдешевшим 5G-пристроєм компанії. Завдяки минулим витокам ми вже знаємо, який вигляд матиме цей бюджетник, та й приблизні технічні характеристики нам теж відомі.

Тепер смартфон був сертифікований Федеральною комісією з комунікацій США (FCC), і це дало нам можливість дізнатися деякі подробиці про його характеристики та можливості.

По-перше, смартфон продаватиметься із зарядним пристроєм потужністю 15 Вт у коробці. Також на сторінці пристрою в базі FCC конкретніше була описана підтримка 5G - користувач отримає підтримку 28, 77 та 78 діапазонів. Також Samsung очікувано реалізував у цьому смартфоні підтримку NFC.

Galaxy A32 5G буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм, який, можливо, має технологію виконання IPS. В екран буде вбудований виріз у вигляді краплі для фронтальної камери, роздільна здатність якої поки невідома. На задній панелі будуть розташовані три об'єктиви в блоці основної камери та світлодіодний спалах. Відомо, що головний сенсор матиме дозвіл 48 Мп.

Читати також: Samsung Galaxy A52 отримає 4G-версію

Сам смартфон буде виконаний із глянсового пластику. Galaxy A32 5G матиме такі розміри: 164,2 х 76,1 х 9,1 мм. У ньому буде встановлений сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення і, швидше за все, з коробки працюватиме під керуванням Android 11.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: My Smart Price


https://andro-news.com/news/google-dobavyat-prilozhenie-apple-tv-dlya-svoey-proshivki-google.html Google додадуть додаток Apple TV для своєї прошивки Google TV – тепер у ПЗ від Google є все( в Адм.

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 17.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube