60000 разів

16.09.2020 1481 0

Як не дивно, але дорогий Galaxy Z Fold 2 має шалений попит.

Незважаючи на всі сумніви скептиків, «розкладачки» від Samsung дуже цікаві публіці. Попередній Galaxy Fold зібрав непогану касу, але, схоже, його наступник може не тільки повторити успіх свого попередника, а й оновити рекорд.

Декілька південнокорейських видань повідомляють, що на покупку нового флагмана вже було надіслано 50 000 передзамовлень – новий рекорд. І, зважаючи на все, сюди не входять 10000 одиниць, які можуть бути придбані в обмін на старі Galaxy Fold. Samsung запропонували покупцям своєрідний трейд-ін – користувачі мають можливість принести свій старий Fold до магазину Samsung Digital Plaza та отримати новинку зі значною знижкою.

Читати також: Подробиці про складні Samsung Galaxy Z Fold S та Galaxy Z Fold Lite

Samsung почне відправку замовлених смартфонів вже сьогодні, а в магазини Galaxy Z Fold 2 надійдуть 18-го вересня, тобто цієї п'ятниці. При цьому покупці мають змогу придбати новий складний смартфон в одному з інших онлайн-магазинів.

Читати також: Повний розклад з Samsung Galaxy Z Fold 2: характеристики, ціна та старт продажів

До речі, нещодавно анонсована обмежена серія, створена спільно з дизайнером Томом Брауном, також виявилася досить популярною - Samsung повідомила про 230 000 реєстрацій і була змушена вдатися до лотерейної системи, тому що в Кореї доступно всього 1000 одиниць (з 5000, доступних по всьому світу).

Після цього вірити в те, що Samsung можуть повернутись на перше місце з продажу серед усіх виробників смартфонів у світі, стає дуже просто.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Та сама версія від Тома Брауна

Джерело: Android Headlines


https://andro-news.com/news/asus-nachala-otpravku-ranney-beta-versii-android-11-dlya-asus-ze.html ASUS почала відправку ранньої бета-версії Android 11 для ASUS ZenFone 6(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 16.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube