Новий смартфон лінійки OnePlus Nord цілеспрямовано спрощують

18.08.2020 2817 0

Новий OnePlus Nord: менше топових фішок - нижче за цінник

Є багато користувачів, яким подобаються смартфони OnePlus. Ці пристрої знайшли свою аудиторію та продаються добре. Але в умовах кризи і зростання цінників на флагмани, все більше користувачів відмовляються від покупки топових пристроїв. Вихід було знайдено у випуску середнього класу OnePlus Nord. Стратегію зі створенням середньоцінових смартфонів компанія просуватиме і надалі.

Читати також: OnePlus 8 Pro названий найкращим смартфоном

Вона підтвердила, що Nord стане цілою серією доступних апаратів. За чутками, її ряди поповнить модель із чіпом Snapdragon 690, а орієнтована вона буде насамперед на ринок США. По суті це має бути лайт-версія OnePlus Nord за менші гроші. Щоб здешевити кінцевий продукт, підуть на ряд спрощень і крім апаратної платформи вони торкнуться швидкої зарядки.

Так, надійшло повідомлення, що відомство TUV Rheinland видало сертифікат на новий зарядний пристрій OnePlus потужністю 18 Вт. Це явне спрощення порівняно з OnePlus Nord, який отримав підтримку швидкої 30-ватної зарядки. Зважаючи на все, новинка стане першим пристроєм компанії, де відмовилися від використання пропрієтарної технології Warp Charge/Dash Charge.

Читати також: На початку жовтня OnePlus Nord матиме ще одну версію

Але у випадку з топовими пристроями компанія продовжить нарощувати потужність швидкого заряджання. Так, є чутки, що заряджати OnePlus 8T можна буде на потужності 65 Вт.

Джерело: gizchina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 18.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube