Новий смартфон від Poco порадує дисплеєм з підтримкою 120 Гц

21.08.2020 2675 1

Poco планує розширювати список своїх пристроїв, і найближчою новинкою стане смартфон, в якому буде встановлений дисплей із частою оновлення 120 Гц.

 


Свого часу дочірня компанія Xiaomi POCO справила справжній фурор: за копійки продавати смартфон із флагманською начинкою – такого не міг собі дозволити ніхто. Після успішного старту компанія не відрізнялася особливими успіхами: то довго відокремлювалася від Xiaomi, то ділилася чутками про абсолютно нові смартфони, а насправді випускала ребрендинг апаратів від тих же Xiaomi.

 

Першим смартфоном POCO, випущеним цього року, став Poco X2 – ребрендинг Redmi K30 4G. Другим пристроєм став ребрендинг Redmi K30 Pro під назвою POCO F2 Pro. Також вийшов Poco M2 Pro, який був дуже схожим на Redmi Note 9 Pro Max.


Читати також: Показали Poco X3. Цього разу обійдуться без клонування?

 

Зараз у Мережі почали з'являтися чутки про новий смартфон від Poco. Чи стане він черговим клоном чи на нас чекає оригінальний продукт? Ми не знаємо, але що відомо, так це його ключова особливість – дисплей із супер-гладкою картинкою за рахунок підтримки 120 Гц.

 

Представник бренду у Твіттері поділився цікавою інформацією. Серія твітів містила новини різного ступеня важливості, але найголовніше – він розповів, з якою любов'ю Poco ставиться до високої «герцовки». За чутками, бренд представить новий смартфон із крутим OLED-дисплеєм із підтримкою із частотою оновлення зображення 120 Гц. Серед інших характеристик – Snapdragon 765G, швидка зарядка на 33 Вт та основна камера на 64 Мп.

Читати також: Poco готує відповідь OnePlus Nord

 

За чутками, новинка має бути представлена вже цього місяця, що занадто оптимістично – до кінця місяця залишилося 10 днів. Але якщо це виявиться правдою, то незабаром ми дізнаємося багато нової офіційної інформації.


Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: GSMArena


https://andro-news.com/news/youtube-music-dobavil-vozmozhnost-prosmatrivat-tekst-pesni-v-veb.html YouTube Music додав можливість переглядати текст пісні у веб-версії сервісу(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 21.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Игорь
0
После успешного старта компания долго сидела без дела: то отделялась от Xiaomi, то делилась слухами об абсолютно новых смартфонах, а выпускала ребрендинг аппаратов от тех же Xiaomi. В этом предложении автора ничего не смущает? Например, как компания может делиться слухами о смартфонах? Именно слухами? И логика самой фразы мягко говорят отсутствует. Отделялась, делилась слухами, а выпускала аппараты. Это как, сидела без дела, отделялась, А вы выпускала аппараты? Именно в этом контексте уместно писать А выпускала?
21.08.2020 09:30
Відповісти

Останні ролики на YouTube