Новий смартфон Samsung Galaxy M12 отримав основні сертифікати та готовий до виходу

04.12.2020 3150 0

Samsung продовжує наповнювати ринок доступними рішеннями – новий Galaxy M12 скоро вийде.

Samsung працює над новим смартфоном середнього діапазону M-серії, який отримав назву Samsung Galaxy M12. Напередодні його офіційного виходу в Мережі стали з'являтися нові витоки. Завдяки їм ми отримали деякі основні технічні характеристики та загальні особливості.

По-перше, тепер назва Galaxy M12 підтверджена – до цього ми мали лише кодовий номер. Назва вдалося побачити завдяки сертифікатам, оформленим у бюро Bluetooth SIG та Wi-Fi Alliance. Сертифікація підтвердила, що новинка має SM-M12FG/DS.

Читати також: Зовнішність нового Samsung Galaxy A12 5G розкрита завдяки фотографіям його чохла

Цікаво, що є ще одна модель Samsung, що отримала дуже схоже ім'я кодове – SM-F12G/DS. За чутками, цим смартфоном стане та сама модель, але вона буде носити ім'я Samsung Galaxy F12. Різниця буде лише в одному – регіон збуту.

Також було підтверджено, що обидва пристрої працюватимуть під управлінням свіжої операційної системи Android 11, поверх якої, очевидно, буде «накатаний» інтерфейс Samsung One UI. Крім цього, більше нічого не було виявлено у сертифікаті.

За більш ранньою інформацією, Samsung Galaxy M12 буде встановлений 6,5-дюймовий дисплей з вирізом Infinity-V. Кажуть, що пристрій стане трохи товщі за свого попередника, судячи з усього, через збільшений акумулятор.

Читати також: З'явилися зображення нового бюджетника Samsung Galaxy A32 5G

На задній панелі Galaxy M12 буде розташований квадратний модуль основної камери, який міститиме чотири датчики, але дозволи датчиків залишаються невідомими. Про інші особливості ми маємо дізнатися вже скоро.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: My Smart Price


https://andro-news.com/news/youtube-nachnet-preduprezhdat-polzovateley-byt-vezhlivee-pered-t.html YouTube почне попереджати користувачів бути ввічливішими перед тим, як залишити коментар(в Адм. панель)

https://andro-news.com/news/vneshnost-novogo-samsung-galaxy-a12-5g-raskryta-blagodarya-fotog.html
Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 04.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube