Однією з нових версій Redmi Note 9 виявиться перероблений Mi 10T Lite

06.11.2020 3063 0

Xiaomi вирішили особливо не перейматися випуском нового смартфона в лінійці Redmi Note 9 і просто переклеїли шильдик з Mi 10T Lite.

«Дочка» Xiaomi, Redmi, досі збирає вершки з мегапопулярною лінійкою пристроїв Redmi Note 9, і, зважаючи на все, компанія не збирається зупинятися. Бренд уже випустив п'ять пристроїв у цій лінійці, і зараз, за чутками, готуються до виходу ще три версії Note 9.

Згідно з чутками, Redmi планує випустити новинки на китайський ринок. Сьогодні в Мережі з'явилися нові подробиці двох з цих пристроїв під назвами Redmi Note 9 Standard Edition і Redmi Note 9 High Edition.

Нова інформація надійшла від відомого вершника Digital Chat Station. Він стверджує, що смартфон під підзаголовком High Edition буде оснащений 6,67-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення зображення 120 Гц та частотою зчитування сенсора 240 Гц.

Серцем Redmi Note 9 High Edition буде Snapdragon 750G. Живити гаджет буде акумулятор ємністю 4820 мАч з підтримкою технології швидкого заряджання 33 Вт.

Новий пристрій матиме чотири камери на задній панелі. Більш того, гаджет може бути першим у світі смартфоном із основним датчиком Samsung HM2 на 108 Мп. Фронталка нового Redmi Note 9 матиме дозвіл 16 Мп.

Читати також: Redmi Note 9S отримує MIUI 12

Однак треба розуміти, що перед нами лише перші чутки, які взагалі можуть не реалізуватись. Слідкуватимемо за розвитком ситуації та чекатимемо офіційних коментарів.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: BGR


https://andro-news.com/news/planshet-samsung-tab-s2-pyatiletney-davnosti-poluchil-obnovlenie.html Планшет Samsung Tab S2 п'ятирічної давності отримав оновлення від жовтня цього року (в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 06.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube