Перша прошивка на Android 11 для Samsung Galaxy Z Fold2 «ламає» екран блокування

26.11.2020 1548 0

Схоже, програмістам не вдалося впоратися з незвичайним форм-фактором Galaxy Z Fold2 під час створення нової версії прошивки.

Зовні Samsung Galaxy Z Fold 2 більше схожий на смартфон майбутнього – вужчі рамки, безрамковий (з усіх боків) дизайн, захисне скло замість пластику. Навіть за відгуками пристрій приносить набагато більше задоволення від користування. Тут і задумаєшся – напевно, і ПЗ у ньому вже набагато відточене. На жаль, не все так просто.

Сьогодні Samsung почав відправку першої бета-версії Android 11 для другого покоління свого смартфона, що гнуться, але користувачі зловили критичний баг - прошивка повністю «ламає» екран блокування.

Читати також: Умільці довели, що новий Samsung Galaxy Z Fold 2 не такий крихкий, як його попередник

Сама бета-версія прошивки доступна лише для власників Galaxy Z Fold 2, що знаходяться у Кореї. Прошивка додає багато нових функцій, також дає нову версію One UI під номером 3.0. Все б добре, але ентузіасти, які вирішили встановити нове ПЗ, виявили, що воно також порушує основну функцію - блокування екрану.

Цей баг був описаний на сайті видання TizenHelp. TizenHelp розповів у своїй статті про те, що модератор форуму підтвердив, що оновлення поки що не надсилатиметься учасникам бета-тестування, щоб ніхто більше не зіткнувся з цією проблемою. Найближчим часом буде випущено виправлену версію прошивки.

Читати також: Samsung представлять свою версію фронтальної камери під дисплеєм у Galaxy Z Fold3

Швидше за все, найближчими тижнями ця версія прошивки пошириться за межі рідної для Samsung Кореї.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: TizenHelp


https://andro-news.com/news/vyhod-samsung-galaxy-z-flip-2-otlozhat-chtoby-on-ne-konkuriroval.html Вихід Samsung Galaxy Z Flip 2 відкладуть, щоб він не конкурував з Galaxy S21 (В Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 26.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube