Poco оголосив себе повністю незалежним брендом після презентації Poco M3

25.11.2020 3582 0

З якоїсь причини тільки зараз суббренд Xiaomi, Poco, вирішив позначити себе як незалежну компанію.

Pocophone F1

Сьогодні компанія Poco вирішила випустити дуже дивну заяву. Компанія оголосила себе незалежною від будь-яких брендів (мається на увазі, звичайно ж, Xiaomi) ще на початку цього року , але, з невідомої причини, саме після сьогоднішньої презентації нового бюджетника Poco M3, виробник вирішив знову голосно заявити, що він – великий гравець на ринку, і ніхто не стоїть за його успіхами.

Бренд заявив про себе ще у 2018 з виходом супер-хітового пристрою – Pocophone F1. За ним повинен був наслідувати наступник у вигляді F2, але весь 2019 бренд просто стояв на місці. Лише у травні 2020 був представлений Poco F2 Pro, але далеко не всі були задоволені тим, що перед ними був звичайний ребрендинг вже існуючого Redmi K30 Pro.

Далі були додаткові «переклеєні шильдики»: Poco M2 Pro (Redmi Note 9 Pro), Poco M2 (Redmi 9) і зовсім недавно Poco C3 (Redmi 9C).

У вересні компанія показала Poco X3 NFC, свій перший по-справжньому оригінальний продукт, і він уже став хітом. Сьогодні компанія представила Poco M3, вже другий оригінальний смартфон.

Лист від Poco

Починаючи з сьогодні, Poco буде не просто суббрендом Xiaomi. За словами компанії, Poco діятиме як окремий бренд. Компанія виклала у своєму Твіттері листа зі словами подяки фанатам, без яких Poco не став таким успішним підприємством.

Згідно із заявою бренду, F1 та F2 Pro дозволили компанії зайняти місце у флагманському сегменті. З випуском X3 NFC, бренд довів, що має достатньо ресурсів, щоб бути актуальним для середнього цінового сегмента. А зараз, після виходу M3 , бренд готується захопити бюджетний сегмент.

Що ж, побачимо, як компанія реалізовуватиме свої плани.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Poco F2 Pro

Джерело: GSMArena


https://andro-news.com/news/na-redmi-note-8-i-redmi-note-8-pro-nachnet-priletat-android-11.html На Redmi Note 8 та Redmi Note 8 Pro почне прилітати Android 11(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 25.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube