З'явилися докладні характеристики Xiaomi Mi Air 2 Pro

03.10.2020 4553 0

Навушники від Xiaomi Mi Air Pro починають обростати подробицями.

Як ми всі знаємо, у Xiaomi, крім смартфонів, є багатий вибір навушників, і незабаром з'явиться ще одна новинка серед них. Згідно з останніми повідомленнями, компанія незабаром випустить на ринок навушники з функцією шумоподавлення Xiaomi Mi Air 2 Pro.

Новий витік інформації від блогера під ніком DSP-Charles розкриває деякі технічні характеристики нових навушників. Якщо вірити цьому витоку, то Xiaomi Mi Air 2 Pro запропонує більше, ніж ми думали.

Відповідно до витоку, шумозаглушення, реалізоване в Mi Air 2 Pro можна порівняти за якістю зі значно дорожчими AirPods Pro. Кожен із TWS-навушників від Xiaomi важить близько 6,5 г, що робить його дуже зручним при щоденному носінні.

Вони використовується технологія гібридного цифрового шумоподавлення. Сила шумоподавлення становить 35 дБ. У навушники встановлена 12-міліметрова звукова котушка, батарея подарує до 7 годин роботи від одного заряду. Тим не менш, це показання застосовується лише при вимкненій функції шумоподавлення. Якщо цю функцію увімкнено, термін служби батареї становить близько 5 годин.

Крім того, новий пристрій підтримує бездротову зарядку. Також у Xiaomi Mi Air 2 Pro реалізовано функцію голосового пробудження, а також режим повного пропускання звуку через навушник. Затримка звуку складає 100 мс. Навушники підтримують кодеки AAC та LHDC.

Читати також: TWS-навушники Redmi AirDots 2 хапають як гарячі пиріжки

Згідно з витоком, китайський виробник випустить нові навушники 13 жовтня. В даний час гарнітури серії Air від Xiaomi включають Air 2 SE і Air 2s. Однак ці пристрої не підтримують активне шумозаглушення. Схоже, цей недолік незабаром буде вирішено.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Поточні Mi Air Pro

Джерело: Gizmochina


https://andro-news.com/news/novaya-porciya-informacii-ot-poco-pokazala-chto-sleduet-zhdat-ot.html Нова порція інформації від Poco показала, що слід чекати від камер Poco C3(в Адм . панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 03.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube