З'являється все більше підтверджень швидкої появи нового годинника від Realme

19.10.2020 1558 0

Незабаром Realme може показати новий годинник флагманського рівня.

Цього року Realme представили свій перший «розумний» годинник, який насправді був не чим іншим, як фітнес-браслетом у форм-факторі годинника. Але, схоже, компанія вирішила всерйоз зайнятися випуском по-справжньому розумного годинника.

Незабаром на нас чекає презентація нового годинника під назвою Realme Watch S Pro – саме таке ім'я фігурує у всіх витоках. Сьогодні новий пристрій було виявлено на сайті органу сертифікації IMDA у Сінгапурі, що, очевидно, означає швидку появу на прилавках.

Читати також: У Мережі з'явилися патенти на новий годинник від Realme

Причому, новий сертифікат – не єдина новина про Watch S Pro. Завдяки даними північноамериканського сертифікаційного органу (FCC), ми знаємо, що годинник Realme має круглий дисплей із двома фізичними кнопками праворуч. Нагадаємо, що перші години Realme мали квадратний циферблат.

Нова модель буде оснащена 1,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм, що має роздільну здатність 454 x 454 пікселя, що досить непогано для такого розміру. FCC також показує, що він важить 64,5 грама, і живить батарейка ємністю 420 мАч.

Читати також: Новий годинник від Realme Watch S почав отримувати перші сертифікати

До списку датчиків, встановлених у годинник, входять акселерометр, гіроскоп, геомагнітний, оптичний пульсометр та датчик зовнішнього освітлення. За даними FCC, на нас чекає самостійний продукт. У годиннику буде реалізована підтримка Bluetooth 5.0, GPS та Glonass.

Як випливає з назви, Realme Watch S Pro є Pro-версією, тому в Мережі вже пішли чутки, що на нас може чекати і простіша версія. Але так чи інакше цінник повинен залишатися адекватним на обидві версії – така філософія молодого бренду.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: Root My Galaxy


https://andro-news.com/news/sluh-lg-ne-sobirayutsya-ispolzovat-qualcomm-snapdragon-875.html Чутка: LG не збираються використовувати Qualcomm Snapdragon 875(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 19.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube