Складаний Honor Magic: дата релізу та топова платформа

15.06.2021 2490 0

У лінійці Magic з'явиться свій смартфон із гнучким дисплеєм та передовим чіпом від Qualcomm

Завтра відбудеться прем'єра серії Honor 50, яка включатиме три моделі. Користувачі в Китаї вже можуть зареєструватися на першу хвилю продажів і за даними онлайн-майданчика JD com, кількість тих, хто це зробив, перевищила позначку 1 млн користувачів.

Відомо, що новинки отримають на озброєння чіпи Snapdragon 778G та Dimensity 900 , прогноз про встановлення топового процесора з 800 серії Snapdragon не повинен здійснитися. Але без справжнього флагмана модельний ряд Honor цього року не залишиться. Він з'явиться та стане частиною лінійки Magic.

Про це заявив відомий китайський мережевий інформатор Digital Chat Station. За його даними, новинка може дебютувати в серпні цього року і в її основі лежатиме чіпсет SM8350 Pro (Snapdragon 888 Pro/Plus). І це має бути смартфон із гнучким дисплеєм, який стане першим складним мобільником у модельному ряду Honor. Не виключено, що гаджет ще й першим запропонує нову платформу Qualcomm.

Читати також: На фото засвітився Honor X20 з Dimensity 1200

На даному етапі це все, що відомо про новий Honor Magic. Можна лише здогадуватися, що новинка запропонує швидку зарядку, багатомодульну камеру і від 8 Гб оперативної пам'яті.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: weibo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 15.06.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube