Скоро Samsung представить нові ультрабюджетники Galaxy A02 та Galaxy M02

17.10.2020 3606 0

Нові бюджетники від Samsung Galaxy A02 та Galaxy M02 вже пройшли перші сертифікації.

Можливий Galaxy A02

Зазвичай ультрабюджетники від Samsung не користуються любов'ю з боку техноблогерів та профільних видань, зате продажі таких смартфонів завжди вражають. І ось минулого тижня на сайті NEMKO було помічено два пристрої Samsung з номерами моделі SM-A025F та SM-M025F.

Імовірно на нас чекають два пристрої під назвами Galaxy A02 і Galaxy M02. Сьогодні ці смартфони також отримали сертифікати Bluetooth SIG, що робить їх на крок ближче до презентації.

Читати також: Samsung наповнюють ринок бюджетників – виробник тизерит вихід Galaxy A12

Правда, треба розуміти, що обидві моделі включені в той самий сертифікаційний документ, тобто, насправді, перед нами може бути один і той же смартфон, який буде продаватися на різних ринках під різними назвами.

На жаль, як і зазвичай, у списку не вказані технічні характеристики цих смартфонів, але SM-A025F нещодавно був помічений на Geekbench із чіпсетом від Qualcomm та 2 ГБ оперативної пам'яті, а сам смартфон працював на Android 10.

Читати також: Samsung почав відправляти оновлення OneUI 2.1 для бюджетника Samsung Galaxy M21

Інших деталей про SM-A025F Geekbench також не надав, але ходять чутки, що Galaxy A02 буде оснащений 5,7-дюймовим HD+ дисплеєм. Працюватиме пристрій на більш-менш живому Snapdragon 450, а живитиме його батарейка на 3500 мАг батареєю. Основна камера складатиметься з двох об'єктивів: головний модуль на 13 Мп та на 2-мегапіксельний датчик глибини різкості. Фронталка матиме дозвіл 8 Мп.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: NDTV


https://andro-news.com/news/karl-pey-podtverdil-svoy-uhod-iz-oneplus-napisav-pismo-vsem-fana.html Карл Пей підтвердив свій відхід з OnePlus, написавши лист всім фанатам та співробітникам компанії (В Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 17.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube