Злили всі характеристики нових TWS-навушників від Samsung Galaxy Buds Pro

21.12.2020 1659 0

Навушники Samsung Galaxy Buds Pro дедалі ближче до своєї презентації, і, як завжди, в Мережі вже знають про них майже всі.

Ми вже розповідали вам про нові TWS-навушники Galaxy Buds Pro від Samsung , які мають стати дуже гідною альтернативою Apple AirPods Pro. На той момент багато його потенційних характеристик були звичайним здогадом, але час іде, і чутки починають обростати подробицями.

Завдяки недавньому великому витоку, що вийшов безпосередньо з офіційного додатка Samsung, ми можемо детальніше розглянути і зовнішність Galaxy Buds Pro, і їх можливості, включаючи нову функцію, схожу на Spatial Audio (Просторове аудіо) від Apple.

Характеристики Galaxy Buds Pro були "піймані" в Galaxy Wearable - додаток, в якому власник пристроїв Samsung може керувати своїм смартфоном та різними навушниками. Нещодавно воно отримало нове оновлення, яке і показало зовнішність Galaxy Buds Pro та їх «здібності».

Очікується, що навушники отримали кілька пресетів в еквалайзері, а також можливість налаштувати роботу сенсорних елементів управління. Є можливість читання повідомлень вголос, опція «Знайти мої навушники», і все звичне для навушників преміум-сегмента. Є також цікава опція Ambient Sound, що «пропускає» звук у навушники через мікрофони.

Додатково Samsung реалізували функцію "Визначення голосу" - при розмові через мікрофон навушників гучність музики сама зменшуватиметься залежно від гучності вашого голосу, і вам не потрібно буде ставити музику на паузу.

Читати також: У Мережі вже з'явилися перші рендери TWS-навушників Samsung Galaxy Buds Pro

Мабуть, найбільш помітною функцією є опція, схожа на «Spatial Audio» від Apple. Ця функція може створити штучну систему об'ємного звучання, яка змінює напрямок звуку в залежності від напрямку вашої голови та положення смартфона. У Galaxy Buds Pro ця опція буде працювати тільки якщо ви використовуєте смартфон Samsung на Android 11.

За чутками, навушники оцінюватимуться у 200 доларів. Представити їх мають спільно з лінійкою Galaxy S21.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: Gizmochina


https://andro-news.com/news/motorola-gotovit-esche-odno-ustroystvo-v-lineyke-g-moto-g-play-2.html Motorola готує ще один пристрій у лінійці G – Moto G Play ( 2021)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 21.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube