Sony розповіли, які сервіси будуть доступні для використання на PlayStation 5

23.10.2020 1865 0

Багато стрімінгових сервісів обов'язково опиниться на новому поколінні приставок PlayStation 5.

Багато фанатів PlayStation готові віддавати шалені гроші за нову приставку, розуміючи, що PS створена не тільки для іграшок. Перед нами вже давно медіакомбайн, і з кожним роком консоль стає дедалі функціональнішою.

Якщо ви плануєте використовувати PlayStation 5 не тільки для ігор, то для вас хороші новини – консоль нового покоління від Sony підтримуватиме найпопулярніші розважальні програми вже з початку продажу.

Читати також: Офіційно: Sony Playstation 5 буде представлена наступного тижня

У своєму офіційному блозі Sony підтвердили, що кілька популярних потокових програм, включаючи Apple TV+, Amazon Prime, Disney+, Hulu, Netflix, Peacock, Spotify, Twitch та YouTube, будуть доступні на старті продажів PS5, яка намічена на 12 листопада. Користувачі одразу помітили, що у списку немає HBO Max. Але, з чуток, його мають додати найближчим часом після початку продажу приставки.

Крім того, у своєму блозі Sony доповнили опис пульта PlayStation 5. Компанія додала чотири виділені кнопки для швидкого запуску Disney Plus, Netflix, Spotify та YouTube. Цікаво, що сам пульт не входитиме в комплект постачання консолі. В даний час він доступний за цінник $30.

Звичайно, всі ці новини не є особливо актуальними для наших країв, але ми можемо уявляти, що може чекати нас і наші місцеві стрімінгові сервіси – можливо, їх також додадуть до нового покоління флагманської консолі.

Читати також: Sony почне продажі PlayStation 5 12 листопада

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: PlayStation Blog


https://andro-news.com/news/glava-redmi-podtverdil-popolnenie-v-lineyke-redmi-k30-v-lice-bol.html Глава Redmi підтвердив поповнення в лінійці Redmi K30 в особі дешевшого Redmi K30S( в Адм.

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 23.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube