Технічні характеристики Vivo Y12s виявили у Google Play Console

24.09.2020 2216 0

Vivo продовжує насичувати ринок своїми пристроями, а фанати не проти.

Vivo Y12s на Google Play Console

Vivo працює над новим пристроєм середнього цінового діапазону під назвою Vivo Y12s. Нещодавно смартфон вже отримав кілька сертифікатів. Тепер він з'явився в Google Play Console. По-перше, ми дізналися про його технічні характеристики, а по-друге, смартфон буде показаний дуже скоро.

Читати також: Зображення новинок Vivo V20 і Vivo V20 SE здалися раніше за офіційну презентацію

Серед органів, що видали сертифікат на Vivo Y12s, стали Індонезійська TKDN, Євразійська економічна комісія Росії та Китайська сертифікація якості. На сторінці пристрою в Google Play Console зазначено, що смартфон працює на базі MediaTek MT6765, тобто давно відомого Helio P35. У смартфоні встановлено 3 ГБ оперативної пам'яті.

По зображенню смартфона видно, що дисплей встановлено виїмка як краплі. Екран має роздільну здатність HD+, розмір його невідомий. На жаль, апарат буде підтримувати лише повільний стандарт заряджання 10 Вт. Смартфон працюватиме на Android 10 з коробки. Інші технічні характеристики пристрою нині невідомі.

Vivo Y12 є новим варіантом смартфона Vivo Y12, який дебютував кілька місяців тому в Індії із цінником $169. Смартфон оснащений 6,53-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю HD+, а його серцем є чіпсет Helio P22. Виходячи з цього можна зрозуміти дві речі - на нас чекає який-небудь апгрейд хоча б по процесору, і приблизна вартість може становити 170-180 доларів.

Читати також: Vivo V20 Pro пройшов тест GeekBench і показав непогані характеристики

Всі подробиці ми дізнаємося трохи згодом.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: 91Mobiles


https://andro-news.com/news/samsung-galaxy-f41-nachnet-prodavatsya-8-oktyabrya.html Samsung Galaxy F41 почне продаватися 8 жовтня(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 24.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube