TikTok обійшов Instagram у рейтингу найпопулярніших додатків у підлітків

08.10.2020 1750 2

Китайська соціальна мережа TikTok стала другим найпопулярнішим додатком серед підлітків США.

Завдяки появі TikTok у медіаполі люди знову активно заговорили про значний вплив різних соцмереж на уми підлітків. Більше того, останнім часом програми соцмереж набирають значну популярність. Особливо це помітно у США, де користувачі найактивніші.

Згідно з новими дослідженнями, TikTok нещодавно випередив Instagram і став другим за популярністю додатком для американських підлітків у сегменті соціальних мереж.

Читати також: TikTok домовилися на партнерство з Oracle та Walmart. Епопея завершена?

За даними компанії Piper Sandler, китайський додаток нині за популярністю серед американських підлітків поступається лише Snapchat. Згідно зі звітом, 34% підлітків назвали Snapchat своїм улюбленим соціальним додатком, а 29% обрали TikTok. За Snapchat та TikTok стоїть Instagram від Facebook. Тільки 25% підлітків вибирають його як свій улюблений соціальний додаток.

Цікаво, що, згідно зі звітом, фактичне використання програми – це зовсім інша історія. У цьому відношенні Instagram, як і раніше, займає перше місце з 84% залучення користувачів, за ним слідують Snapchat з 80% і TikTok з 69%.

Звіт показує, що TikTok продовжує завойовувати частку ринку серед молодих американських користувачів, які є ключовою групою програм соціальних мереж. Більш того, тінейджери є ключовою групою інтересу рекламодавців, а рекламодавці, у свою чергу, є джерелом доходу додатків.

Читати також: Федеральний суд США відзначив заборону Трампа на поширення TikTok

Нові дані особливо цікаві в контексті продовження розгляду уряду США з TikTok

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: CNBC


https://andro-news.com/news/samsung-nachal-otpravlyat-pervuyu-beta-versiyu-one-ui-3.0-na-fla.html Samsung почав відправляти першу бета-версію One UI 3.0 на флагман Galaxy S20( в Адм.

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 08.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Igor “Barlacuda” Ivanov
1
Деградация вышла на максимальные обороты!
08.10.2020 08:18
Відповісти
Фанки
-1
Igor “Barlacuda” Ivanov, по факту, среди всех людей, ты меньшинство, и пожалуй деградируешь тут ты.
08.10.2020 12:44
Відповісти

Останні ролики на YouTube