TikTok помітили, що Трамп перестав говорити про заборону китайської соцмережі, і просять забути про продаж сервісу

11.11.2020 1779 0

ByteDance, що володіє TikTok, вирішила під шумок виборів у США спробувати скасувати угоду з продажу американської компанії.

Як ви знаєте, уряд США, зокрема, адміністрація Трампа, вже кілька місяців намагається заборонити роботу програми TikTok у США, нібито з міркувань національної безпеки. Згідно з новими матеріалами від видання The Verge, TikTok вважає, що адміністрація Трампа забула про свої гучні заяви – тепер їхня заборона більше не турбує.

Нагадаємо, що Комітет із іноземних інвестицій у США (CFIUS) спочатку призначив 12 листопада як крайній термін вирішення питання щодо TikTok. За початковим планом, ByteDance повинен повністю продати свої активи TikTok в США. Китайська компанія запросила 30-денне подовження дедлайну, але за останні кілька тижнів не отримала відповіді від CFIUS. Поки не зрозуміло, що станеться, якщо TikTok не продасть компанію після закінчення встановленого терміну.

Читати також: T ikTok обійшов Instagram у рейтингу найпопулярніших додатків у підлітків

Раніше ByteDance домовилися на угоду з продажу американських активів TikTok компаніям Oracle та Walmart. Нині ж у цій угоді немає жодної впевненості. У новій заяві представник TikTok розповів, що компанія подає клопотання до Апеляційного суду США з проханням дати офіційні коментарі щодо нещодавніх дій CFIUS та дати зрозуміти, чи діяли вони в рамках Конституції США.

Враховуючи, що соцмережа так і не заборонили на території США, TikTok продовжує залишатися однією з найпопулярніших медіа-додатків на смартфонах.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело:


https://andro-news.com/news/realme-reshili-vypustit-esche-odin-realme-v5-nazvav-ego-realme-7.html Realme вирішили випустити ще один Realme V5, назвавши його Realme 7 5G(у Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 11.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube