У Мережі з'явилися начерки дизайну готового OnePlus Nord N10

22.10.2020 1809 0

Інсайдер поділився скетчем зовнішнього вигляду нового OnePlus Nord N10, що дуже нагадує поточний OnePlus 8T.

Чутки про наступний смартфон «бюджетної» лінійки OnePlus Nord ходять уже давно, проте будь-якої чіткої інформації, крім його відносної бюджетності, знайти практично неможливо.

І ось добре відомий інсайдер Макс Джей вкотре поділився у своєму Twitter-акаунті ексклюзивною інформацією. На своїй сторінці вершник виклав загадкове зображення пристрою.

Читати також: OnePlus випустить нову версію OnePlus Nord з матовою задньою кришкою

По зображенню видно, що смартфон матиме вигнутий задник із схожим на OnePlus 8T дизайном основної камери у правому верхньому кутку.

За вже наявними чутками, новий смартфон працюватиме на базі чіпсету Snapdragon 690, а також матиме 6 Гб оперативної пам'яті та 128 Гб сховища. Профільні видання також очікують на використання 6,49-дюймового AMOLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц і роздільною здатністю FullHD+.

Модуль основної камери теж схожий на поточний флагман компанії. Основний датчик матиме дозвіл 64 Мп. До інших датчиків відноситься 8-мегапіксельний ультра-ширококутний об'єктив і два датчики-затички по 2 Мп кожен: для макрозйомки та вимірювання глибини різкості. Місткість батареї поки залишається невідомою, зате ми знаємо, що на нас чекає зарядка потужністю 18 Вт.

Читати також: Компанія могла визначитися з датою анонсу OnePlus Nord N10 та Nord N100

Також ми можемо очікувати ще більш привабливого цінника, ніж OnePlus Nord. Як мінімум, на нас чекає прайс нижче 400 доларів на старті продажів. Стежимо за новинами далі.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: Twitter


https://andro-news.com/news/pered-otpravkoy-novyh-iphone-12-v-magaziny-apple-podgotovila-obn.html Перед відправкою нових iPhone 12 в магазини Apple підготувала оновлення iOS 14.1(в Адм. панель )

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 22.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube