У WhatsApp для Android додадуться кілька дійсно корисних покращень

02.10.2020 8196 0

Нещодавня перевірка коду бета-версії WhatsApp Android показала, що програма месенджера порадує парою корисних оновлень.

Месенджер WhatsApp, незважаючи на мегапопулярність, в основному відомий за свою неквапливість у розвитку. У той час, як його головний конкурент в особі Telegram постійно обростає новими функціями, не втрачаючи своєї початкової легкості та простоти, WhatsApp залишається приблизно таким самим, яким він був і п'ять років тому.

Однак останнім часом бета-версія програми оновлюється новими функціями, надиханими іншими платформами. Минулого тижня користувачі помітили, як компанія реалізувала функцію автоматичного видалення старих медіа-матеріалів. Потім були оновлена сторінка дзвінків для бізнес-акаунтів.

Читати також: WhatsApp зізнався в раніше неназваних великих вразливості месенджера

На цьому тижні компанія додала опції «вимкнути звук повідомлень назавжди» і оновила інтерфейс користувача меню ваших медіа в збірці v2.20.201.10 для Android. Про це повідомив фанатський сайт WABetaInfo.

Функція виставлення «заглушення» повідомлень на необмежений термін була потрібна давно. Через відому лише WhatsApp найдовшою тривалістю «заглушки» на даний момент є 1 рік. Але в останній бета-версії компанія додала варіант «Назавжди».

Остання бета-версія WhatsApp також пропонує новий інтерфейс користувача меню використання сховища, який тепер покаже набагато більше інформації, ніж раніше. У верхній частині цієї сторінки буде зручний графік з інформацією про використання. Нижче з'явилася можливість чищення непотрібних файлів. Також тепер відображається список діалогів з відображенням їхньої ваги.

Чи вийде ця бета-версія до загального доступу, поки невідомо.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: WABetaInfo


https://andro-news.com/news/facebook-dobavlyaet-vozmozhnost-sovmestimoy-perepiski-cherez-mes.html Facebook додає можливість сумісного листування через Messenger та Instagram(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 02.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube