Вихід Samsung Galaxy Z Flip 2 відкладуть, щоб він не конкурував з Galaxy S21

25.11.2020 2609 0

Samsung вирішили, що розкладачка Galaxy Z Flip 2 може сильно завадити продаж Samsung Galaxy S21, через що її вихід вирішили відкласти.

У багатьох статтях автори сходяться на думці, що 2020 став для Samsung одним з найневдаліших, навіть незважаючи на начебто хороші показники продажів . Здебільшого, проблеми пов'язують із дуже скромним прийомом лінійки Galaxy S20. Корейський виробник і сам незадоволений таким станом справ, тому наступна флагманська лінійка, S21, має вийти раніше, ніж належить.

Нові смартфони Samsung Galaxy S21 будуть показані дуже рано у 2021 році. Спочатку ходили чутки, що, крім звичних для обивателів смартфонів, компанія готує до виходу друге покоління Galaxy Z Flip, що розкладається. Виявилося, що компанія боїться внутрішньої конкуренції, і друга ітерація незвичайного пристрою вийде трохи згодом.

За останніми даними корейських ЗМІ, наступне покоління доладного смартфона не покажуть на січневому заході Samsung 2021 Unpacked. Презентація Galaxy Z Flip 2 відкладається приблизно до березня, і це найраніше можливий час.

Читати також: Samsung таки працюють над дешевою версією Galaxy Z Flip

Що стосується лінійки Galaxy S21, у нових матеріалах стверджується, що масове виробництво пристроїв почнеться наступного місяця, щоб укластися до старту продажів наприкінці січня. Однак також ходять чутки, що Samsung виробляє лише початкову партію із 6 мільйонів одиниць. До них відносяться моделі Galaxy S21, Galaxy S21+ та Galaxy S21 Ultra, а також різні варіанти забарвлення.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: XDA


https://andro-news.com/news/televizory-ot-xiaomi-uzhe-poltora-goda-samye-populyarnye-v-kitae.html Телевізори від Xiaomi вже півтора роки найпопулярніші в Китаї(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 25.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube