Xiaomi випустять ще одну медичну маску

12.10.2020 4006 1

Xiaomi збережуть вас від дії будь-якого вірусу за допомогою нової маски.

Xiaomi, як і багато техногігантів, знайшли своє місце і в медичній сфері. Компанія вже випускала багато товарів медичного спрямування. 13 жовтня Xiaomi India планує розширити лінійку продуктів Mi Lifestyle завдяки новій масці захисту.

В офіційному Твіттер-акаунті індійського підрозділу Xiaomi був розміщений пост, що натякає на появу саме медичної маски для обличчя.

Читати також: Розумний годинник за $56 у 2020 році! Навіщо вам Xiaomi Mi Band 5?

Ще у січні 2019 року компанія випустила маску Mi AirPOP PM2.5, що захищає від забрудненого повітря, яку знайти у продажу зараз неможливо. Крім того, маска Mi AirPOP PM2.5 не захищає від горезвісного коронавірусу, тому є шанс, що нова маска відповідатиме звичному вже стандарту KN95. Як ви можете зрозуміти, іншої інформації на даний момент немає.

Пандемія сильно змінила напрямок розробок різних технокомпаній. Декілька виробників різко увійшли до бізнесу з виробництва масок. Зараз Apple розробляє та виробляє власні маски для своїх співробітників, а LG оголосила про випуск розумної маски, здатної до перезарядки, ще у серпні на виставці IFA 2020. Проте Xiaomi виготовляє маски вже понад чотири роки.

Читати також: Xiaomi Chromebook? Чому вторгнення в нішу хромобуків ще не сталося

У Китаї, де, як відомо, великі проблеми із забрудненою атмосферою у кількох містах, компанія пропонує різні маски як дорослих, так дітей.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: Twitter


https://andro-news.com/news/oppo-predstavit-esche-odnu-versiyu-oppo-a73-teper-s-pristavkoy-5.html OPPO представить ще одну версію OPPO A73 – тепер із приставкою 5G(в Адм . панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 12.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
fkn magic
0
ну там фильтры ещё сменные под эти маски.. да и пропеллер этот дебильный.. всё-таки вибрация на маску - не айс, короче.
15.10.2020 03:20
Відповісти

Останні ролики на YouTube