Завтра Oppo покаже новий бюджетник Oppo A15

14.10.2020 2012 0

Китайський виробник смартфонів Oppo готується до презентації нового Oppo A15.

Наступний бюджетний смартфон Oppo A15 буде показано в Індії завтра, 15 жовтня. Презентація співпадає із заходом найбільшого торгового майданчика Amazon.

Продаж квитків на захід Amazon Great India Festival стартує 17 жовтня для звичайних покупців та 16 жовтня – для власників підписки Amazon Prime. Oppo A15 буде представлений лише за день до фестивалю Amazon, а сторінка продукту вже з'явилася на сайті інтернет-магазину.

Читати також: OPPO представить ще одну версію OPPO A73 – тепер із приставкою 5G

Сторінка Amazon показує, що Oppo A15 буде встановлено потрійний модуль основної камери. Основний об'єктив має роздільну здатність 13 Мп, також у модулі розташовані дві «затички» по 2 Мегапікселі кожен: макро та портретник. Модуль камери виконано у квадратному дизайні. На задній панелі також можна побачити наявність сканера відбитків пальців.

На передній панелі пристрою розташований 6,52-дюймовий HD+-екран із вирізом у вигляді краплі, де розташувалася звична фронталка на 5 Мп. На сторінці продукту Oppo вже хвалиться розумною автояркістю, яка заучуватиме ваші уподобання яскравості в різних умовах, щоб зробити використання ще більш приємним.

У попередніх чутках також повідомлялося, що Oppo A15 працюватиме на базі процесора MediaTek Helio P35 з 3 Гб оперативної пам'яті та 32 Гб внутрішньої пам'яті. Живити смартфон повинен ємний акумулятор на 4230 мАч із підтримкою зарядки швидкістю 10 Вт.

Читати також: У Мережі втекли характеристики нового OPPO A53s

З чуток, з коробки Oppo A15 працює на своєму графічному інтерфейсі ColorOS 7.2 на базі Android 10.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: GSMArena


https://andro-news.com/news/apple-predstavili-byudzhetnye-besprovodnye-naushniki-pod-logotip.html Apple представили бюджетні бездротові навушники під логотипом Beats(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 14.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube