«Дзвінка» від Google отримає оновлені назву та дизайн

23.11.2020 3999 0

Google оновлять іконку та ім'я своєї програми для здійснення дзвінків.

Якщо ви раптом пропустили, програма Google Phone (Телефон) в даний час офіційно доступна не тільки для пристроїв Pixel та деяких авторизованих виробників, як Xiaomi. За останні кілька тижнів Google зробив його доступним для всіх пристроїв Android, тепер його можна завантажити через Google Play Store.

Зважаючи на все, на честь цієї події Google також планує перейменувати програму та привласнити йому новий значок. Швидше за все це натякає на великий ребрендинг усіх програм, які є частиною екосистеми Google.

Сьогодні видання 9to5Google опублікувало свої знахідки: у YouTube існує рекламний ролик, створений для просування програми Google Телефон. У самому ролику не міститься нічого цікавого: опис функцій та заява, що це найкраща програма-«дзвонилка». Але спостережливі глядачі можуть відзначити новий логотип наборника номерів, а також нову назву Google Call.

Сама іконка є звичайним зображенням телефону, але кольори відрізняються від поточного логотипу – зараз це біла трубка на синьому фоні. Також відрізняється форма телефону. У самому ролику видно чотири кольори Google, що є частиною багатьох нинішніх іконок різних програм від Google. Також за позначкою видно назву Google Call, яка раніше не використовувалася для позначення програми.

Читати також: Google Phone обзавелося однією цікавою фішкою

Поки що нова назва не відображається ніде, крім цього ролика, але швидше за все оновлення почне поширюватися офіційно. І, за чутками, оновлений зовнішній вигляд має дійти і до додатків Google Duo та повідомлень (СМС-клієнта).

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Google Call

Джерело: 9to5Google


https://andro-news.com/news/samsung-podtverdili-ostanovku-proizvodstva-serii-galaxy-note.html Samsung підтвердили зупинку виробництва серії Galaxy Note(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 23.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube