До OnePlus Nord долучаться ще два середньоцінових смартфони

02.08.2020 3985 1

Останнім часом цінова політика OnePlus викликала чимало критики. Неначе одумавшись і згадавши, що потрібно пропонувати апарати на різний бюджет, компанія випустила OnePlus Nord. Ця модель має стати родоначальником нової родини середнього рівня пристроїв. Звучало припущення, що до кінця року на ринок виведуть ще один апарат лінійки Nord із чіпом Snapdragon 690.

Що відомо

Але остання інсайдерська інформація вказує на те, що OnePlus готує не один, а два середньоцінові пристрої. Кодові імена новинок Billie 1 та Billie 2. З якими комерційними назвами вони з'являться на ринку, невідомо. Також немає розуміння, яку начинку вони отримають. Але це не заважає ентузіастам створити концепти новинок і дати їм ім'я Aurora.

Передбачається, що у плані зовнішнього вигляду тут простежуватиметься наступність із дизайном OnePlus Nord, але фронталка буде одиночна і на тильній стороні встановлять три або два об'єктиви. А зменшення кількості об'єктивів може бути продиктовано бажанням зменшити кінцеву вартість.

На даний момент немає жодних подробиць, коли варто чекати анонс новинок і скільки врешті-решт можуть запросити за них. Нам залишається лише спостерігати за розвитком подій та ближче познайомитися з OnePlus Nord. За результатами тесту необхідно визначитися, чи дійсно компанії вдалося випустити правильний смартфон, відмовившись від максималізму в характеристиках.

Джерело: phonearena

Великий успіх OnePlus на ринку Індії

GeekBench показав, що підготовка до виходу OnePlus 8T йде повним ходом

Виявлено проблему у OnePlus Nord

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 02.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Serhiy Davydovych
-1
вы стали рождением фабрики штамповании моделей: oneplus превращается в xiaomi....
03.08.2020 08:41
Відповісти

Останні ролики на YouTube