Android TV додає рекламні банери різних шоу на головний екран

07.08.2020 2164 0

Google спрямовує на Android TV, можливо, більше уваги, ніж будь-який інший свій продукт. Як ще пояснити, що модифікована версія Зеленого робота обростає новими фіч майже щотижня?

Читати також: Google розширюють функціональність YouTube для Android TV, спрощують використання YouTube Music

 

Наприклад, для того, щоб допомогти вам знайти новий серіал або фільм, Google вирішив запровадити одну зміну – тепер на головному екрані ви бачитимете те, що компанія назвала «кінематографічне слайд-шоу». Над верхнім рядком програм в інтерфейсі Android TV з'являться відео-відрізки, що циклічно повторюються, з різних шоу.


 

За задумом Google, це нововведення має полегшити пошук контенту, який може сподобатися. У цьому сегменті показуватиметься спеціально відібраний командою Google контент, а також спонсоровані проекти.

 

Google заявив, що кожен фрагмент буде чітко позначений, щоб користувачі розуміли, де безкоштовні рекомендації, а де реклама. Якщо ви зробите паузу на одному з пунктів, почнеться попередній перегляд, як це відбувається у Netflix для Android TV. Google вважає, що рекомендація популярного контенту та програм буде корисна для більшості людей, але, швидше за все, багато хто не буде раді бачити гігантську рекламу у верхній частині свого екрану.


Читати також: Android TV чекає ребрендинг

 

Іншим оновленням, яке прийшло нещодавно на Android TV, є перероблений список усіх підписок, який полегшує оформлення платних підписок, як, наприклад, послуги телемовлення. Нове доповнення дозволяє авторизувати оплату та автоматично налаштувати підписку, зв'язавши ваш обліковий запис Google з Android TV за допомогою лише кількох клацань миші.

 

Нагадаємо, що поки що все це діє на території США.


Джерело: Droid Life

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 07.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube