Датчики зображення Samsung подорожчали

14.01.2021 2176 0

Samsung підняла ціни на 40% на сенсори для мобільних камер

Останнім часом Samsung робить впевнені кроки у напрямку створення та випуску датчиків зображення для мобільних камер з надвисокою роздільною здатністю. Саме завдяки їй на ринку з'явилися смартфони, оснащені 108 Мп камерами, а цього року мають уявити сенсор роздільною здатністю 200-мегапікселів.

Читати також: Samsung відкрито підтвердила бажання вбудовувати камери під дисплеєм .

Схоже, на тлі зростання попиту на датчики зображення Samsung вирішила трохи підзаробити. Надійшло повідомлення, що ціни на сенсори південнокорейського гіганта зросли в середньому на 40%. У плані перегляду цінової політики Samsung не самотня та інші виробники сенсорів також підняли ціни на них у середньому на 20%. Все це призведе до подорожчання мобільників.

Також джерела повідомляють, що Samsung збільшила замовлення на продукцію, створену із застосуванням 28-нанометрової технології. Але виробничих потужностей явно не вистачає на те, щоб задовольнити попит, що збільшився. Тому південнокорейський гігант інвестує в придбання обладнання, яке передасть потреби тайванського виробника мікроелектроніки United Microelectronics Corporation (UMC) для виробництва 28-нм цифрових процесорів обробки зображень. Але остаточного рішення ще не ухвалено, сторони обговорюють умови співпраці.

Читати також: Анонс Samsung Galaxy A32: новий дизайн, ємна батарейка, економія на екрані та камері

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: ithome

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 14.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube